Døgnservice
3871 1700

Snerydning i Virum

Når Furesøen begynder at fryse til, og parken dækkes af sne, er vinteren for længst kommet til Virum. De fleste vil mene, at vinterlandskabet har sin særlige charme, men mindst lige så mange vil nok samtidig være enige i, at sne og sjap kan være en kæp i hjulet, når dagligdagen skal fungere optimalt. Private gangstier, trapper og tilhørende fortovsområder skal ifølge lovgivningen være ryddede og sikre at færdes på i hele tidsrummet fra 7 morgen til 22 aften, og de samme regler gælder i øvrigt for erhvervsdrivende.

I milde vintre kan opgaven til tider være overkommelig, mens strenge vintre som eksempelvis 2010 kan mere eller mindre sætte hele samfundet på stand by. I sådanne situationer kan det være guld værd at have en aftale på plads med Snevagten A/S, som rydder sne og udfører glatførebekæmpelse for alle typer af kunder, lige fra Fru Jensen til multinationale selskaber som Q8 og McDonalds. Vi hjælper også gerne med dine udfordringer.

Komplet servicepakke til alle i Virum

Snevagten A/S gør en dyd ud af at være en tand bedre end de fleste andre snerydningsfirmaer, og som en selvfølge får alle typer af kunder gavn af vores mange services, herunder:

  • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
  • Døgnberedskab på både mail og telefon
  • Udrykning indenfor en time ved ekstraudkald
  • Fast lav pris på salt – og lagergaranti hele sæsonen
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde
  • Laveste pris og fuld tilfredshed – vi giver garanti

Gennem mere end 10 år har vi serviceret hele Danmark, og den store erfaring kommer dig til gode. Vi har nemlig efterhånden så godt styr på forretningen, at vi kan garantere, at du bliver tilfreds. Derfor har vi det princip, at du kun betaler, hvis du er tilfreds. Føler du, at vi ikke lever op til kontrakten, annullerer vi fakturaen uden at blinke. Og det gælder, uanset om der er tale om en enkelt kældertrappe eller et stort parkeringsareal på flere hektarer.

Snerydning i Virum er billigere, end du tror

Tegner du en snerydningsaftale med os, afhænger prisen selvfølgelig af, hvor meget der skal ryddes og hvilken type aftale du vælger, men generelt bliver de fleste overraskede over prisen. Hvis du vil have en ide om, hvor prisen ligger, kan du med det samme prøve prisberegneren her på siden, eller give os et kald. Hos Snevagten A/S opererer vi desuden altid med prisgaranti. Vi VIL være billigst, og matcher derfor altid ethvert tilbud på sammenlignelige vilkår.

Ring nu på tlf.: 38 71 17 00, eller gør brug af kontaktformularen til højre. Så vender vi hurtigt tilbage, så du kan få det hele på plads, inden vinteren igen hærger i Virum. Uanset om du vælger en fastprisaftale eller en ad hoc tilknytning, bakker vi dig op. Husk, at vi kan rykke ud inden for 60 minutter, når det virkelig gælder.

Læs vores anmeldelser på Facebook

Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.