Døgnservice
3871 1700

Snerydning Hvidovre

Er sneen for alvor begyndt at falde over ‘Hvid’-ovre? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Snevagten A/S kan vi nemlig andet og mere end at fortælle dårlige vittigheder – vi kan også vippe de fleste konkurrenter af pinden, når det kommer til snerydning i Hvidovre. Som Danmarks førende snerydningsfirma, og din lokale samarbejdspartner i Hvidovre, kan du nemlig vide dig sikker på at få eminent service og super fordele, når du gør forretninger med os. Uanset, om du er privat- eller erhvervskunde; ‘bare’ skal have ryddet et par meter fortov eller klaret en parkeringsplads på 30.000 kvm.

Vi tilbyder nemlig alle vores kunder (store som små):

  • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. Altid mulighed for at få fat på en ledende medarbejder til dine problemer.
  • Snerydning og saltning sent på natten, så effekten varer længst muligt
  • Garanti for salt i hele sæsonen til fast pris
  • Unik pris- og tilfredshedsgaranti.
  • Dokumentation for udført arbejde med SkyHost GPS-system

 

Snevagtens prisberegner

Vi har allerede udført snerydning og glatførebekæmpelse for en række af Danmarks største virksomheder, bl.a. Bech-Bruun, Føtex, McDonalds, Scandic, Shell m.fl., så vi kan helt sikkert også hjælpe dig med din snerydningsopgave i Hvidovre. Du kan ringe til os døgnet rundt på tlf. 38 71 17 00, eller udfylde formularen til højre, for at bestille en uforpligtende besigtigelse af dine arealer – eller blot for at stille spørgsmål. Vi stiller altid gerne vores ekspertviden til rådighed for vores kunder i Hvidovre.

Du kan desuden bruge vores prisberegner til at få et hurtigt estimat på netop din pris, før du ringer. Husk, vi har prisgaranti og matcher enhver konkurrent på prisen, der tilbyder samme eller lignende fordele som os.

 

Tilfredshedsgaranti som de eneste i branchen

Din mening betyder mere for os end noget andet. Derfor har vi – som de eneste i Danmark – udviklet vores helt egen og unikke garantiordning, som er en slags tilfredshedsgaranti på snerydning.

Vores tilfredshedsgaranti er din sikkerhed, hvis du nu ikke synes, vi udfører din snerydning i Hvidovre tilfredsstillende. Selvom vi sjældent laver fejl, er vi også kun mennesker, så der er selvfølgelig altid en risiko. Garantien går ud på, at vi retter op på vores fejl hurtigst muligt, og uden merberegning. Og hvis du stadig ikke er tilfreds, skal du ikke betale en krone, uanset om det drejer sig om 10 m fortov eller 30.000 kvm parkeringsplads i Hvidovre C.

Du får også 100 % dokumentation for arbejdet hos os. Vi bruger et gps-system fra SkyHost, så du kan få data om klokkeslæt, saltforbrug og gps-koordinater leveret umiddelbart efter arbejde. Dermed kan du vide dig sikker på, at du har fået fuld valuta for pengene. Disse data bruger vi også til at optimere vores arbejde, så vi kan økonomisere saltforbruget og dermed spare miljøet – og din pengepung – for unødig belastning.

Alt sammen fordi byen, der har givet os Daniel Agger, fortjener den bedst tænkelige snerydningsservice.

Læs vores anmeldelser på Facebook

Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Prisgaranti

Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler. Læs mere om vores prisgaranti her

Tilfredshedsgaranti

Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion. Læs mere om hvordan det foregår.

Vi har sneryddet og saltet hos:

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder