Døgnservice
3871 1700

Kvalitet og styring er alt

For Snevagten er kvalitet alt – og efter ti år på markedet kan vi i dag levere snerydning på et niveau, de færreste kan matche.

kvalitets stempel

Vores erfaring og vores direkte indrapporteringer fra marken sætter os således i stand til hele tiden præcist at vurdere behovet for snerydning saltning mm. I sæsonen er vores kontor døgnbemandet og vi er dermed til stadighed forberedte på akutte situationer, og kan konstant holde alle medarbejdere opdaterede om vejrliget.

Samtidig har vi udviklet vores helt egne computerprogrammer til kundestyring, så vi altid har overblik over selv de mindste detaljer. Vores medarbejdere kan altid logge på og se et præcist kort over dine arealer. Som kunde hos Snevagten vil du derfor opleve glæden ved at møde i en snefri virksomhed hver morgen. Og vi kører naturligvis også ud i dagtimerne, når der er behov for det.

Lige så naturligt er det, at vi aldrig forlader en plads, før vi selv er tilfredse. Og hvis der – ud over vores aftale – dukker ekstra arealer op, tager vi dem gerne med fra dag til dag.

Prisgaranti

Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler. Læs mere om vores prisgaranti her

Tilfredshedsgaranti

Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion. Læs mere om hvordan det foregår.

Vi har sneryddet og saltet hos:

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder