Videograf


Om jobbet 

Hos Snevagten mangler vi en eventyrlysten og engageret videograf. Du skal være drevet af din passion for at filme æstetiske billeder, og have flair for at opdage og filme en spontan situation. Samtidig ser vi, at du har styr på lyd, klip samt storytelling. Du bliver en del af vores 

kommunikationsteam, hvor du skal være med til at producere og videreudvikle idéer til vores sociale medier. Vi ønsker dagligdagen på kontoret filmet, men ønsker også du kan bidrage med initiativer til produktioner ude af huset. 

Vi tilbyder dig at blive en vigtig del af hverdagen i en erfaren virksomhed, hvor du også vil blive udfordret. Det betyder blandt andet, at du får mulighed for at lege med udstyr og få kurser, som vil øge dine kompetencer. Vi ser at du kan arbejde godt i et ungt kommunikationsteam, men også at du kan og nyder at arbejde selvstændigt. 

Snevagtens ansatte består primært af studerende, som ønsker at lære og dygtiggøre sig, ydermere er tempoet og ambitionsniveauet højt. Det vil uden tvivl være en lærerig, udfordrende og spændende hverdag ca. 10-15 timer om ugen, men med forbehold at disse timer er fleksible. 

Forventninger til dig 

Du har styr på teknikken og er erfaren med videoproduktion. Du ser dig selv både som videograf og videoproducer. Vi forestiller os, at du enten søger en deltidsstilling eller er studerende, som søger studierelevant arbejde. Det vi vægter højest, er din passion! 

Kan du se dig selv i nogle af disse udsagn, så stik os en ansøgning: 

  • Du har erfaring med produktion af video til formidling og branding på SoMe 
  • Du har kendskab til enten Adobe Creative Cloud, Premiere Pro, Final Cut Pro, Vimeo, YouTube med videre 
  • Du kan opbygge et helt nyt videokoncept
  • Du kan tage initiativ, er opsøgende, idérig og udadvendt
  • Du har et kreativt mindset og er ikke bange for at dele idéer med dine kollegaer 
  • Du er selvstændig, ikke bange for at byde ind og trives med at have ansvar 
  • Du har æstetisk sans og er teknisk interesseret 

Ansøg her: 

Email: 

if@snevagten.dk

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk

Karriere hos Snevagten