Skip to main content

Snerydnings-tilbud

Et godt snerydnings tilbud får du hos Snevagten A/S

 

Vi har altid faste lave priser og tilbyder derfor gerne at komme forbi til en varm kop kaffe og et møde i den kolde tid.

 

Et tilbud på glatførebekæmpelse er selvfølgelig uforpligtende og derfor kommer vi gerne ud og ser dig i øjnene, så du kan få et snerydnings tilbud på dine arealer. Vi afgiver helst tilbud, efter at vi har besigtiget jeres arealer, så vi kender forholdene på området, hvor der skal ryddes sne. I skal dog alligevel ikke holde jer tilbage for et mundtligt prisoverslag, da vi godt kan give et hurtigt tilbud på snerydning, hvis du kan beskrive dine områder og arealer for os.

 

Engangsrydning eller snerydnings abonnement – Hos Snevagten er valget dit

 

Snerydning kan selvfølgelig laves somet engangstilbud, eller som mange andre gør, på et snerydnings abonnement. Et sådan snerydnings tilbud hjælper dig nemlig på en sådan måde, at du slet ikke behøver bryde dit hoved med sne og vinter, for så snart den første sne falder, kommer vi med maskiner og sneryddere, så i kan fortsætte jeres arbejde uberørt af vejret. Vi har mandskab og snerydnings maskiner til at dække både store og små arealer på hurtig og effektiv vis. Du skal i hvert fald ikke holde dig tilbage, hvis du er på udkig efter et tilbud på snerydning, da vi laver det ganske gratis og uden nogen form for forpligtelser. Kontakt os gerne på vores hjemmeside via kontaktformularen, eller grib røret og ring til en af vores konsulenter på tlf. 3871 17 00. Vi glæder os til at høre fra dig og aftale den bedst mulige måde at dække dit behov med en god gang vinterservice.