Skip to main content

Fang os i dag

Bliv ringet op

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer? Udfyld da denne kontaktformular. Du er også mere end velkommen til at ringe direkte til os på +45 73 70 84 48.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Vi sørger for at din henvendelse kommer frem til rette vedkommende. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.

Landsdækkende snerydningsfirma

Hos Snevagten A/S står vi klar med snerydderen over hele Danmark, når først sneen melder sin ankomst. Selvom vi dækker et bredt geografisk område, er vores værdier altid til stede, uanset hvor i landet vores sneryddere befinder sig. Vi er nemlig eventyrlystne og begiver os hellere end gerne ud på snerydder-eventyr i et nyt, ukendt territorium. Vores ambitiøse indstilling betyder, at vi med garanti har en kontrakt samt salgstilbud, som passer til lige præcis dine behov.

Snerydning i Odense

Vi forstår vigtigheden i at være hurtigt ude, når sneen daler og vores brede kundeportefølje vidner også om en service, der lever op til netop det. Bare fordi vi er hurtige, betyder det dog ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten. Forskellige arealer har forskellige terræner og forhold, som man som snerydder, må tage højde for samt tilpasse sin snerydning efter. Odense er en by fuld af forskellighed. Odense er nemlig hjem for mange store virksomheder samt grundejerforeninger, og mange af disse har små eller store grunde, som kræver snerydning. Sne skal nemlig ikke være en hindring eller årsag til skader. Hos Snevagten A/S elsker vi sne, men vi forstår også, at der er nogle steder, hvor sneen bare ikke skal ligge. Derfor er vi specialister i snerydning hos virksomheder med erhvervsgrunde samt hos boligforeninger, som behøver snerydning til større arealer.

Vi kan hurtigt afsløre, at det ikke er vores sneryddere beliggende i Rødovre, som krydser storebæltsbroen, når der skal klares snerydning i Odense. Vi har samarbejdspartnere rundt omkring i landet, som alle er en slags repræsentanter for Snevagten A/S. For dig betyder det, at du sparer ventetiden, men at service og kvaliteten forbliver. Det er nemlig uhørt vigtigt for os, at vores høje standarder efterleves på alle vores pladser. Vores snerydning og kvaliteten af den er derfor universel, uanset om du får ryddet din indkørsel i hjertet af København eller virksomhedens parkeringsplads i udkanten af Odense.

“Vores grundejerforening har benyttet Snevagten gennem de seneste år og er meget tilfredse med både service, behandling og betaling. Tak for godt samarbejde.”

– Helle N

“Rigtig gode til at reagere meget hurtigt hvis der skulle være noget der ikke var helt efter planen. Nemt at komme i kontakt med firmaet.”

– Line Pohlmann

“Jeg blev kunde i Snevagten i 2021 vedrørende min lille gågadeejendom og assistancen fra Snevagten i sæsonen 2021/22 har været perfekt – og til og med til en rimelig pris. Jeg er netop blevet bestyrelsesmedlem i en lidt større ejerforeningen og vil i dag anmelde denne forening som forventet fremtidig kunde i Snevagten.”

– Jens Balslev

“Har været fuld tilfreds med snerydning og saltning i vinteren 21/22. Det er god service man får en meddelelse hver gang de har været forbi, så man ikke behøver at være nervøs for, at forholdene er i orden.”

– FL. Winter-Jørgensen
fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark
1257

Live antal pladser

13

Års erfaring

365

Dage om året

“Det vigtigste for Snevagten er, at vi har tilfredse kunder. Jeg har i lang tid forsøgt at lave nogle retningslinjer, så vi netop har mulighed for at tilrettelægge kundernes behov på bedste vis. Det synes jeg egentlig også langt hen ad vejen bliver afspejlet i vores NPS-score vi lavede tilbage i 2019. Et resultat jeg er meget tilfreds med og stolt over!”

– Christoffer Gade, CEO

“Hvad laver du om sommeren, når der ikke er sne?”

Ovenstående spørgsmål, er et spørgsmål man ofte hører i snerydningsbranchen. Jeg har valgt at svare på det, ved at oprette blogs og dele ud af min hverdag som selvstændig.

Snerydningsbranchen er ikke kun aktiv om vinteren. Der arbejdes hele året, 365 dage. Salgsstrategi, medarbejderpleje, IT-systemer og kundehåndtering er blot få, ud af mange, ting jeg foretager mig.

Kvalitet, punktlighed og personlig service

Fordi vi kontinuerligt arbejder på at dække så meget af landet som muligt, opbygger vi et netværk rundt omkring i landet, der bidrager til vores udvikling, og at vi bliver endnu større i Danmark. På den måde opbygger vi også en bedre forståelse for, hvad de forskellige snerydningsbehov indebærer i forskellige byer og miljøer. Vi bliver altså hele tiden uddannede inden for nye måder at planlægge snerydning på, så vi kan sikre os, at alle vores kunder landet rundt, er tilfredse med vores arbejde.

Om snerydning i Odense

Det kan godt være, at et uberørt snelandskab var inspiration til mange af H.C. Andersens eventyr, men det er ikke os alle, som helt bekymringsfrit kan nyde, når sneen falder i Odense. Sne er fantastisk og bestemt noget, der skal værdsættes, inden den forsvinder. Dog kan det i dagligdagen, hvis ikke håndteret med det samme, være noget af en udfordring. Virksomheder såvel som privatpersoner i hele landet, har behov for at få ryddet sneen, kort tid efter den er faldet af både praktiske og sikkerhedsmæssige årsager. Det er vi hos Snevagten A/S heldigvis mestre i – og vi leverer også snerydning i Odense.