Snerydning Roskilde

START DIN BEREGNING PÅ SNERYDNING OG SALTNING NU

Indtast her og få beregnet din pris på 30 sek.Snerydning Roskilde

Er domkirken blevet hvid over natten, og vikingeskibsmuseet forsvundet under snedriver? Så er der nok noget, der tyder på, at du har brug for professionel snerydning i Roskilde.

Og netop snerydning kan vi hjælpe med hos Snevagten A/S. Som Danmarks førende snerydningsfirma gennem de sidste 10 år har vi ryddet sne for en række store danske virksomheder, bl.a. Shell, Bech-Bruun, McDonalds, Føtex m.fl., så mon ikke vi også kan klare din snerydning i Roskilde. Vi tilbyder naturligvis også en række gode og unikke fordele, bl.a.:

  • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. Altid mulighed for at få fat på en ledende medarbejder til dine problemer.
  • Snerydning og saltning sent på natten, så effekten varer længst muligt
  • Garanti for salt i hele sæsonen til fast pris
  • Unik pris- og tilfredshedsgaranti. Vi matcher enhver konkurrent på prisen, der tilbyder samme fordele som os
  • Dokumentation vha. Skyhost GPS-system

 

Alle opgaver, store som små, har høj prioritet hos os. Derfor kan du altid få et skræddersyet tilbud på din snerydningsopgave i Roskilde, uanset om du så ‘bare’ skal have ryddet et par meter fortov ud for butikken, klaret hele fællesvejen eller sneryddet hele parkeringspladsen på flere tusinde kvm.

Ring til os døgnet rundt på tlf. 38 71 17 00, eller udfyld formularen til højre, hvis du ønsker at høre mere om vores snerydning i Roskilde, eller vil bestille en uforpligtende besigtigelse. Du kan også få et hurtigt prisestimat på din opgave med vores prisberegner.

Det siger vores kunder om vores snerydningsservice

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Ejer Christoffer Gade præsenterer Snevagten

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

Unik tilfredshedsgaranti på snerydning

Som det eneste snerydningsfirma i Danmark tilbyder vi vores helt egen garantiordning; en slags tilfredshedsgaranti på snerydning i Roskilde.

Det betyder desværre ikke, at vi giver garanti på godt vejr – ikke endnu i hvert fald. Nej, vores tilfredshedsgaranti indebærer, at du kan ringe til os døgnet rundt med din klage, hvis du er utilfreds med vores snerydning på dine arealer i Roskilde. Vi forsøger selvfølgelig at undgå fejl, og det er også sjældent, vi laver dem, men vi er også kun mennesker og ‘shit happens’, som man siger. Proceduren er følgende: først sender vi mandskab ud for at rette fejlen, naturligvis uden merberegning. Og hvis du stadig ikke er tilfreds, betaler du ikke en krone for det udførte arbejde – uanset om der er tale om et fortov på 10 m eller en parkeringsplads på 30.000 kvm.

Vi giver også 100% dokumentation for udført arbejde. Roskilde er måske nok en af Danmarks ældste byer, men der er ikke noget gammeldags over vores snerydning. Vha. vores SkyHost GPS-system opsamler vi nemlig data om arbejdet, bl.a. klokkeslæt, saltforbrug, gps-koordinater mm., som du får tilsendt en valgfri mail umiddelbart efter arbejde. Så er du sikker på at få det arbejde, du har betalt for. Disse data bruger vi også til at optimere vores snerydning i Roskilde, så vi eksempelvis kan økonomisere saltforbruget til fordel for miljøet og din pengepung.

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk