img-4

Snerydning København – gør vinteren lidt lunere

| Christoffer Gade

Vidste du, at København er blandt verdens bedste cykelbyer? I så fald kan du nok regne ud, hvorfor dine medarbejdere eller studerende kommer for sent – eller slet ikke møder op – når kong vinter lader sneen falde over hovedstaden.

Heldigvis står Snevagten klar til at rykke ud døgnet rundt, alle ugens dage. Vi er iskolde på den gode måde og har altid det kølige overblik over enhver snerydningssituation. Vores firma har stolte traditioner og en succesfuld baggrund, og vi er specialiserede i snerydning til de københavnske virksomheder og foreninger, fordi vi har erfaringen og udstyret til at klare selv de største og mest vanskelige snerydningsopgaver.

Er den lille havfrue begyndt at ligne den afskyelige snemand? Er S-togene forsinket? Så er det i hvert fald tid til at ringe til Snevagten! Ring til os 24 timer i døgnet på tlf. 38 71 17 00 eller estimer prisen på dit snerydnings- og saltningsarbejde vha. vores prisberegner 

Herunder kan du læse lidt mere om vores Snerydning København koncept

Snerydning København – altid mere service for pengene

Snevagten er københavnernes foretrukne leverandør af snerydning og saltning, og det er der en grund til: vi er nemlig meget opsatte på at levere ekstra service og på at være trendsættere i snerydningsbranchen uden at skrue prisen i vejret. Vi ved nemlig, at københavnerne godt kan lide at være først med det hele, og det forsøger vi også altid at være!

Snerydning København er vores snerydningsarbejde i København og omegn, hvor vi bl.a. tilbyder:

  • Landets billigste priser! Hos Snevagten har vi prisgaranti på alt snerydnings- og saltningsarbejde. Det betyder, at vi matcher ethvert andet tilbud fra konkurrenterne, hvor du får de samme fordele, som du får hos os. Og vigtigst af alt: du er altid garanteret en fast pris på snerydningsarbejdet – selv hvis vinteren bliver hård!
  • Tilfredshedsgaranti! Vi er det eneste snerydnings- og saltningsfirma i Danmark med en tilfredshedsgaranti. Det betyder, at du intet betaler, hvis vi ikke overholder kontrakten, samt at vi prompte (og uden at kny) udbedrer eventuelle skader forårsaget under snerydningsarbejdet.
  • Højteknologisk dokumentation! Snevagten kan yde fuld dokumentation for alt det snerydningsarbejde, vi udfører, vha. vores unikke styresystem. Med dette system modtager du nøjagtige GPS-koordinater for det ryddede areal.
Stor rød snerydder der rydder sne i et industrikvarter i København
Hos Snevagten får du Københavns bedste snerydnings- og saltningsarbejde

Snerydning før fanden får skoene på

Københavnerne løber, jogger og cykler som ingen andre – også når det sner, og er koldt! Københavnernes disciplin er imponerende, men kan samtidig være temmelig nervepirrende for institutioner og virksomheder, når folk spæner rundt på deres ejendom. Hvis folk skvatter, fordi den lovpligtige snerydning- og saltning ikke er udført i tide, kan det nemlig resultere i personskader, store bøder og ubehagelige sagsanlæg mod grundejeren.

Men der er ingen grund til panik! Træk vejret et par gange et par gange og læs videre:

Måske har du været så forudseende at tegne et snerydningsabonnement med Snevagten? I så fald er du godt dækket ind! Lige så snart sneen begynder at falde, rykker vi nemlig ud, før fanden får skoene på og rydder din virksomheds arealer i København. Hvis du ikke har tegnet et abonnement, er det imidlertid ikke noget problem: vi sidder klar ved telefonerne døgnet rundt og kan rykke ud med det samme (uanset tidspunkt på døgnet), når du ringer og har brug for hjælp.

Grøn snerydder der rydder sne og salter
Arbejdspladsen er sneryddet og saltet, når I møder på arbejde

Snerydning København – service der aldrig sover

Snevagten er firmaet der aldrig sover! Vi er på vagt 24 timer i døgnet i vinterperioden – også i weekenderne og jule- og nytårsaften! Du kan derfor ringe til vores serviceteam 24 timer i døgnet på tlf. 38 71 17 00, hvis du har spørgsmål.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk

Karriere hos Snevagten