Snevagten tilbyder snerydning i København

START DIN BEREGNING PÅ SNERYDNING OG SALTNING NU

Indtast her og få beregnet din pris på 30 sek.Det kan ikke betale sig at vente med snerydning – Få en aftale før ulykken indtræffer

Vi har nu eksisteret i mere end 10 år og har i mange år kørt snerydning og saltning i København. Vil du også med på snerydningsruten fra i år af så kontakt os allerede i dag og få Danmarks bedste pris med garanti. København ligger midt i vores hovedområde og vi kan derfor tilbyde at være fremme på under 60 min.

Prisberegner: få din pris på snerydning i København online her

Du kan her på vores hjemmeside få din pris på saltning og snerydning i København nemt og hurtigt ved brug af vores unikke prisberegner. På under 2 minutter har du prisen i hænde. Da prisen er en af de væsentligste faktorer for vores kunder, er det vigtigt at tilgængeligheden for prisberegning er så stor som muligt, og det kan du hermed benytte dig af. Er du i tvivl om det mindste, er du velkommen til at ringe til os, hvor vi professionelt vil hjælpe dig på vej hvis der skulle være det mindste. Prøv den lige her

Prisgaranti på snerydning og saltning, nu også i København

Vi tilbyder som de eneste i Danmark prisgaranti på snerydning og saltning i København, så du er sikret mod dyre snerydnings priser. Hvis du har modtaget en pris, der er billigere end den vi kan tilbyde, så fastsætter vi selvfølgelig prisen herefter, så du er fuld tilfreds med både snerydning og prisen hos os. Vi sætter kunden i højsædet, og du bliver tilfreds hos os da vi er yderst serviceminded.

Det siger vores kunder om vores snerydningsservice

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Ejer Christoffer Gade præsenterer Snevagten

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

Vores særlige services

Hos Snevagten gør vi meget ud af at give vores kunder en særlig god service. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde en fastprisaftale. En fastprisaftale sikrer dig, at du altid får snerydning, og at det bliver til samme lave pris som normalt, selvom det er en hård vinter med meget sne. Når der falder store mængder sne, vil der meget hurtigt komme en stor efterspørgsel på snerydning, og det presser ofte priserne i vejret hos snerydningsfirmaer. Her vil der være rift om at få en snerydder ud, og man kan risikere ikke at kunne få ryddet sine veje. Det har mange gange betydet, at nogle virksomheder ikke kan få ryddet veje og derfor heller ikke kan give medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere adgang. Nogle virksomheder har i hårde vintre måtte sende deres medarbejdere på tidlig juleferie. Det kan derfor også få store økonomiske konsekvenser, hvis man ikke har sikret sig uanset hvad vejret byder os. Med en fastprisaftale er du sikker på, at du får ryddet vejene for sne lige meget hvor meget sne der falder, og du kan være tryg ved, at prisen bliver den samme som altid. Vores fastprisaftale er derfor især oplagt for virksomheder, som gerne vil have en forudsigelighed og tryghed i forhold til økonomiske udgifter, så de ikke pludselig risikerer store opsving i udgifterne.

Snerydning

Fastprisaftalen vil være lidt dyrere på de milde vintre, men du vil til gengæld spare penge på de hårde vintre, når efterspørgslen pludselig bliver meget stor. Den regnskabsansvarlige i din virksomhed vil samtidig få en helt anden forudsigelighed og tryghed ved at vide, præcis hvilke udgifter I får. En sikkerhed for snerydning på selv de hårdeste vintre er især vigtigt for institutioner som plejehjem, børnehaver eller vuggestuer, da det sikrer en tryg og sikker færdsel.

Som en del af vores særlige services har vi også en gratis app, som gør det nemt og hurtigt for vores kunder at komme i kontakt med os. Vi har en chatfunktion på app’en, hvor du kan chatte med vores medarbejdere døgnet rundt og hurtigt bede om snerydning, så du er sikker på, at vejene er ryddet til næste morgen.

Tilfredshed og kvalitetssikring på snerydning i København

Vi forsøger at leve op til alles forventninger små som store kunder. Derfor har vi snerydnings maskinerne,  medarbejderne og alsidigheden til at løse netop dine opgaver. Vi vil gå forrest i udviklingen inden for branchen og vi mener at kundernes tilfredshed kommer først. Derfor har vi udviklet vores forretning til at kunne leve op til alles tilfredshed.  For at sikre fuld tilfredshed hos vores kunder kan vi i København tilbyde døgnservice på vores telefon og e-mail så du kan få fat i en ledende medarbejder der kan svare på netop dit spørgsmål om regler for snerydning, snerydnings tilbud mm. Tilgængelighed er alfa og omega for at yde den bedste kundeservice i branchen. Er du interesseret at få sneryddet og saltning  i København eller er du i tvivl om det mindste så ring eller skriv gerne til os. Vi står klar til at besvare netop dine spørgsmål.

Skab sikkerhed for dig og dine kunder med snerydning

Med snerydning hos snevagten sikre du dig imod glatte fortove og veje i København og omegn og dermed skaber tryghed for dig og dine kunder når sneen falder.  Vi udfører glatførebekæmpelse både juleaften og nytårsaften og alle dagene imellem. Saltning og glatførebekæmpelse er uundværlig når vinteren indtræder. Ring derfor i god tid for at være på den sikre side så du med fuld tilfredshed kan gå den kolde tid i møde.

 

Medier

Har du mere lyst til at se en video, kan se du se det lille indslag forneden.

Vi har sågar været i Go’ aften Danmark. Se indslaget forneden.

Professionel snerydning i København

Vi bestræber vi os på at opnå fuld tilfredshed hos vores kunder og Snevagten har derfor det bedste mandskab på marked. Vores velkvalificeret personale har mange års erfaring og ekspertise med  snerydning og saltning, og vi rykker ud i København og omegn og rydder sneen for vores kunder så de kan gå vinteren i møde med godt humør. Vi benytter moderne og professionelle maskiner så vores indsats blive hurtig og effektiv.

Kunde referencer

Vores samarbejde med Snevagten A/S relaterer sig til de større produktions- og lagerejendomme, som vi dels ejer, dels administrerer i Storkøbenhavnsområdet.

For visse ejendomme er der tale om meget store udenomsarealer med mange forskellige erhvervslejere. I den forbindelse er det særdeles vigtigt for os, at der i vinterperioden med is og sne altid er en professionel og omgående pasning af udenomsarealerne, når der er behov for dette i relation til saltning, grusning og snerydning for at sikre lejernes uhindrede tilkørsel til og daglige erhvervsmæssige brug af lejemålene, og for så vidt muligt at undgå, at der sker nogen som helst former for glatføreuheld.

Snevagten A/S har i vores hidtidige samarbejde til fulde opfyldt de kontraktsmæssige forpligtelser i denne relation til vores og alle vores lejeres absolutte tilfredshed.


Med venlig hilsen

Richard R. Sand
Partner – Bech-Bruun

Vi dækker hele landet

Uanset hvor i landet du bor, kan vi yde hjælp. Ring i dag og få et tilbud.

Snerydning i København

Kontakt
Snevagten A/S
Transformervej 29
2860 Søborg
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700
Mail: kundeservice@snevagten.dk
×
Menu
Ring
Skriv

Kontakt os

Prisberegner