Skip to main content

Et abonnement på snerydning til den kolde tid

Når kulden presser på og vinteren kommer, er det rart med et snerydningsabonnement, så behøver du ikke længere at tænke på sneproblemer eller glatførebekæmpelse.

Snevagten A/S klarer ærterne, når vinteren bliver et problem. Vi har haft stor succes med abonnementer på snerydning og vi vil derfor gerne invitere dig ind på vores hjemmeside og vise, hvad vi kan tilbyde i form af snerydning og glatførebekæmpelse.

Med et snerydningsabonnement kommer vi så snart sneen falder. Der er selvfølgelig nogle regler for, hvor meget sne, der skal falde, inden vi kommer, men så snart sneen bliver et problem, er Snevagten der. Vi har mandskab og maskiner klar døgnet rundt, og du er derfor 100 % sikret med et snerydningsabonnement og vinterservice fra os, når sneen falder. Vi har stor erfaring med snerydning og vi er derfor både hurtige og effektive, når vi først rykker ud og sikrer dig, dine medarbejdere og din virksomhed mod de problemer, sneen måtte medføre.

Glatførebekæmpelse er også en del af vores kompetencer og et abonnement på snerydning kommer derfor vidt omkring. Vinteren er vores foretrukne årstid, tøv derfor ikke med at lægge det tunge arbejde over på vores skuldre. Det vil også flytte dit fokus fra et problem og tilbage til det, i er gode til og som jeres forretning lever af.

Snerydningsabonnementer og snerydnings-priser findes i flere forskellige niveauer og varianter alt efter jeres behov, jeres arealer osv. Med andre ord bliver ethvert snerydnings-abonnement skræddersyet, så det passer til dig og din virksomhed. Du kan kontakte os her på siden eller tage telefonen og ringe til os, så finder vi en dag og et tidspunkt, hvor vi kan mødes og finde ud af, hvordan vi løser opgaven bedst muligt.

Du kan fange os på tlf. 3871 1700 og få et snerydnings-tilbud og en kop kaffe.