Skip to main content

Snerydder – grundig, hurtig og effektiv

Hos Snevagten får du meget mere end en almindelig snerydder – du får en snerydder, som er både hurtig, dygtig, samvittighedsfuld og effektiv.

 

Og som har erfaring med alt fra snerydning af større virksomheder til mindre fortovspartier. Vores medarbejdere er ikke bare toprutinerede – de er også i stand til på stedet at afgøre, hvad der kræves i enhver situation. Det sparer tid og sikrer, at dine udenoms arealer altid er snefri og sikker at færdes på – for både medarbejdere, kunder og andre.
 

Morgenfriske sneryddere med topmoderne maskiner

Med Snevagten kan du stole på, at virksomheden eller institutionen er sneryddet og saltet, når I møder på arbejde – hver morgen. Vores sneryddere arbejder hele natten igennem og fortsætter lige så længe, det er nødvendigt. Og vi rykker selvfølgelig også ud om dagen, hvis vejret kræver det.

Vores maskinpark hører til blandt landets bedste og mest moderne, og vi har snerydningsmaskiner til både større og mindre opgaver. De store maskiner klarer endda saltningen i samme arbejdsgang, og det er også med til at øge vores effektivitet – som i forvejen er høj.
 

Der bruges også håndkraft

Selv vores dygtigste snerydder kan ikke klare sig med maskinkraft alene. Nogle gange er det nødvendigt at tage gode, gammeldags skovle og koste i brug til f.eks. trappeskakter og andre svært tilgængelige steder. Hovedsagen er, at alle områder af dit virksomhedsareal er ryddet og saltet til tiden – uanset om det kræver både knofedt og opfindsomhed.
 

Dokumentation for snerydderens arbejde

Du får naturligvis altid dokumentation for, hvornår vi har ryddet og saltet omkring din virksomhed. Så snart snerydderne er færdige med deres arbejde, modtager du en mail med det præcise klokkeslæt. Dermed kan der aldrig opstå tvivlsspørgsmål. Alle aftaler overholdes til punkt og prikke, og vi sætter en ære i, at du er fuldt og helt tilfreds – vi vil jo gerne beholde dig som kunde i mange år.

Vil du gerne være sikker på, at din virksomhed er snefri til vinter? Så kontakt os – så sørger vi for, at der står en snerydder klar, når den første sne falder.