Skip to main content

indhent tilbud på snerydning og saltning

Med Snevagten A/S har du garanti for, at din virksomhed altid er sneryddet og saltet, inden dine medarbejdere møder om morgenen. Vi har i mere end ti år leveret professionel snerydning og saltning til det danske erhvervsliv og har i dag opbygget en ekspertise og know-how, de færreste kan matche. Som det eneste danske snerydningsfirma tilbyder vi både prisgaranti og tilfredshedsgaranti. Snevagten følger regler for snerydning og er naturligvis en del af vores firmas høje moral.

 

Snevagten dækker
hele landet!
Finder du et bedre
tilbud, mathcer vi det.
Ganske enkelt!
Fuld tilfredshed
eller pengene tilbage!

 

Din partner i den kolde årstid.

Snevagten A/S har tilstrækkelig kapacitet til at påtage sig opgaver af ethvert omfang. Uanset om det drejer sig om snerydning og saltning af korte fortove, store parkeringspladser, gårde eller andre arealer. Og vores mandskab og maskiner er klar til at rykke ud døgnet rundt. Vi følger alle snerydnings regler og er ganske enkelt din garanti for, at virksomheden er snefri hver morgen – og resten af dagen.

Vi har vores eget store saltlager samt en leverandør, som 110 procent garanterer nye forsyninger hele sæsonen. Vi kan derfor i dag prale af at aldrig være løbet tør for salt!

Du er velkommen til at bestille en konsulent og få et uforpligtende tilbud på snerydning, saltning og glatførebekæmpelse, eller information om regler for snerydning. Start hér, og få mere at vide.

Vores mål er meget enkelt: Nemlig fortsat at være et af landets førende og mest seriøse snerydningsfirmaer. Det opnår vi kun, hvis vores kunder er tilfredse – og det er de heldigvis. For os er nøgleordene troværdighed, pålidelighed og omhu.

Vi giver 10 % rabat til dig, hvis du henviser en ny kunde til os – overalt i Danmark.

 

 

Her er et udvalg af vores kunder der har fået sneryddet og saltet: