Skip to main content

Få et tilbud på snerydning

Få et uforpligtende tilbud

Indtast dine oplysninger herunder, og vi vil ringe dig op.

Du kan tilføje op til fem adresser. 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tilføj flere adresser
Herunder har du muligheden for at tilføje 4 ekstra adresser. Har du flere adresser, så opfordrer vi dig til at skrive eller ringe til os så vi kan hjælpe dig.

Når du går videre, vil dine oplysninger blive sendt til vores salgsafdeling. Her vil de undersøge dine behov, så de kan give dig en mere nøjagtig pris. 

Priser på snerydning

På denne side kan du få en pris på snerydning. Men hvordan udregner vi prisen på snerydning, hvilke faktorer er med til at påvirke snerydningsprisen, og hvilke prismodeller tilbyder vi hos Snevagten? Det kan du blive klogere på her.

Faktorer der påvirker prisen på snerydning

Der er flere faktorer, der påvirker, hvordan vi prissætter prisen på en snerydning. Disse kan du læse om her:

Områdets størrelse og type

Vi undersøger altid en lokations størrelse og type for at vurdere kompleksiteten af snerydningen og saltningen. Vi er nødt til at vide hvilke forskellige belægninger hver lokation har for, at vi kan igangsætte arbejdet med den korrekte mængde tømiddel og de rette maskiner. I tilfælde af snævre fortov eller parkerede biler, er vi også nødt til at tage hensyn til, at vores maskiner måske ikke altid vil kunne komme forbi, hvorfor vi skal overveje om håndarbejde er nødvendigt på en plads for at udføre snerydningen effektivt.

Hyppighed af snerydning og saltning

Når vi undersøger eller besigtiger en plads, behovsafdækker vi hvor ofte vores kunder ønsker, at vi glatførebekæmper. Her kan vi også rådgive, da vi gennem vores mangeårige samarbejde med forskellige typer kunder har erfaring med, hvordan behovet for snerydning typisk er. Lufthavne og hospitaler har eksempelvis anderledes behov end en grundejerforening har, hvilket afspejler sig i hyppigheden af vores besøg og herefter prisen.

Geografisk placering og påvirkning af vind og vejr

Geografisk placering har også en påvirkning på prisen. Vores erfaring viser, at lokationer, som ligger tæt på kyst eller nede i dynger, har betydelig større chance for at opleve minusgrader. Der er mange elementer som påvirker, hvor ofte glatførebekæmpelse skal udføres, men hos Snevagten har vi især oplevet, at vi har været nødt til at udføre nøje og lokal glatføre, hvor det blot er 3 km, der adskiller frostvejret.

Valg af udstyr og metoder

I samarbejdet skal vi vurdere hvilken metode, vores kunder ønsker, at vi udfører saltning og snerydning med. Vi skal effektivt fjerne sne og is fra pladsen. Da vi ofte arbejder om natten, kan der i boligforeninger og grundejerforeninger være parkerede biler, som skaber udfordringer for, at vi kan komme forbi med vores traktor. Dog vil der på vores erhvervspladser være rigeligt plads til, at vi kan komme til og udføre effektiv snerydning og saltning. Vi har også mulighed for at skaffe miljøvenligt tømiddel som urea og viaform.

Håndarbejde ved af trapper, døre og svalegange

Ønsker du saltning og snerydning af dine trapper, døre og svalegange skal dette italesættes, så vi kan tegne det med på kortet. Vores medarbejdere der udfører snerydningen arbejder kun ud fra kortet, som vi udarbejder sammen, og I godkender. Steder som trapper, døre og svalegange kræver håndkraft, og derfor er det vigtigt, at disse områder bliver inkluderet i det kort, vi tegner over din plads.

Brug af tømidler, miljøvenlige og skånsomme tømidler, vejsalt osv.

Tømidler spiller en vigtig rolle i effektiv snerydning og saltning. Miljøvenlige og skånsomme tømidler foretrækkes ofte for at minimere miljøpåvirkningen, mens traditionelt vejsalt stadig anvendes på steder, hvor det er nødvendigt for effektivt at fjerne is og sne.

Fordele ved at kende priserne på snerydning

For virksomheder opstår der hurtigt mange udgifter. Derfor er det altid nyttigt at kende til priserne på de forskellige udgifter. Både så du har et overblik over dine udgifter og dit budget, men også så du kan planlægge forud og have kontrol over din virksomheds likviditet.

Derfor tilbyder vi både, at du kan få et tilbud gennem vores prisberegner, der indikerer hvad snerydning koster, så du kan blive klogere på din udgift, men også at du kan læse mere om, hvilke prismodeller for snerydning, vi tilbyder.

Snevagtens priser for snerydning

Hos Snevagten opererer vi med flere forskellige løsninger, når det kommer til snerydning, så vi kan tilpasse os alle slags organisationstyper og bedst imødekomme deres behov. Først og fremmest kan du altid kontakte os, hvis du har behov for snerydning og saltning. Også hvis det er akut, kan vi finde en løsning for at idriftsætte lokationen.

Derudover tilbyder vi forskellige prismodeller for snerydning. Disse er fastpriskoncept og pris pr. gang koncept.

Fastpriskoncept:

En fast pris betyder, at omkostningerne for professionel snerydning og glatførebekæmpelse hos Snevagten forbliver konstante, uanset vinterens intensitet. Vi kalder ogsåfastpriskonceptet for snerydning på abonnement. Vi håndterer alt vejrbetinget vedligehold gennem hele sæsonen til en uændret pris, hvilket sikrer forudsigelighed i budgettet.

Fordele ved fast pris

Selvom fastpris-løsningen ikke umiddelbart virker nødvendig i milde vintre, tilbyder den økonomisk sikkerhed, især for budgetansvarlige i virksomheder. Den er også fordelagtig for institutioner som plejehjem og skoler, hvor sikkerhed og tryghed i vintermånederne er essentielt. Gennem denne løsning er du sikker på, at vi kommer og rydder sne for dig, lige meget om vi går en mild eller hård vinter i møde. Denne pakkeløsning kan altså give sikkerhed og ro i sindet.

Du kan læse mere om fastpriskoncept her.

Pris pr. gang koncept

Pris pr. gang-løsningen er ideel for dig, der kun ønsker at betale for de faktiske udførte tjenester. Da det er uforudsigeligt, om vinteren bliver mild eller hård, tilbyder vi denne fleksible løsning. Denne model kan være fordelagtig i milde vintre med begrænset behov for saltning og snerydning. I kontrast kan en fastpris-aftale være mere økonomisk i hårde vintre med hyppig snerydning, da alle nødvendige tjenester er inkluderet til en fast pris. Valget mellem de to aftaler afhænger af dine præferencer, og vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde den løsning, der bedst opfylder dine behov.

Du kan læse mere om pris pr. gang koncept her.


Sådan bliver du kunde hos Snevagten

Få et overblik over hvordan vi indgår en aftale om at sørge for din vintertjeneste. Vi tager dig i hånden og sikrer, at vi kommer hele vejen rundt om, hvad dine behov er for at have en succesfuld vintertjeneste.

01

Indsamling af information
Når vi skal salte og rydde sne på dine arealer, skal vi kende dine adresser. På den måde kan vi se matriklerne fra luftfoto og få nøjagtige målinger af dine arealer. Det er også her, at vi finder ud af, hvilken belægning dine arealer har, og hvilke maskintyper der er nødvendige for at udføre arbejdet mest effektivt.

02

Udformning af tilbud
Efter en samtale kan vi udforme et tilbud, som inkluderer al den relevante data for, at vi kan påbegynde arbejdet. Vi finder ud af hvilken abonomentsløsning og servicepakke, som passer din lokation bedst.

03

Fremsendelse af tilbud
Vi sender tilbuddet til dig digitalt, så du kan gennemgå alle kort og vælge din abonomentsløsning. Du kan altid få fat på os, hvis du har spørgsmål, og ellers har du mulighed for at underskrive med det samme.

04

Velkomstgave
Vi modtager en kopi af den underskrevne aftale. Herefter sender vi dig en velkomstgave. Efterfølgende vil vores driftsafdeling begynde at planlægge kørslen af dine arealer til vintersæsonen, så du er klar til sikre vinterarealer.

Snevagten har ryddet sne i mere end 15 år

Er du nysgerrig efter mere?

15
Vi har ryddet sne i mere end 15 år
129.000
Vi har kørt 129.000 saltninger i sæsonen 22/23
35.000
snerydninger har vi foretaget i sæsonen 23/24
4.365
vi kører 4.365 pladser til næste sæson
15
Vi har ryddet sne i mere end 15 år
129.000
Vi har kørt 129.000 saltninger i sæsonen 22/23
35.000
snerydninger har vi foretaget i sæsonen 23/24

Snerydning i hele Danmark

Vi klarer alle opgaver inden for snerydning – store som små

Hos Snevagten vil vi være erhvervslivets foretrukne leverandør af snerydning og saltning. Det er en vision, der kræver arbejde og ydmyghed at leve op til. Derfor siger vi heller ikke nej til opgaver – hverken fordi de er for store eller for små.

Vi servicerer alle virksomheder. Lige fra den lille butik, som skal have ryddet fortovet for sne til store kontorer og institutioner med behov for snerydning og saltning af parkeringspladser og gårdarealer. Vores maskinpark spænder ligeledes fra ganske almindelige sneplove og koste over fejemaskiner til traktorer med bredde sneplove.

Vores ypperste opgave er at sørge for professionel og kompetent snerydning – uanset opgavens omfang. Ligeledes rykker vi ud i hele landet på alle dage og på alle tider af døgnet.

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark