Skip to main content

Danmarks billigste snerydning

FAST PRIS PÅ SNERYDNING HELE VINTEREN!

Hos Snevagten A/S kan du tegne en fastprisaftale, som gælder hele vinteren. Dermed ved du på forhånd, præcis hvad snerydningen kommer til at koste – uanset hvor ofte vi skal rykke ud. Selvom det bliver en meget hård vinter med snefald hver eneste dag, skal du med andre ord ikke betale ekstra. Samtidig får du alle de andre fordele, Snevagten normalt tilbyder, bl.a. prisgaranti og tilfredshedsgaranti. Sidstnævnte er vi faktisk de eneste leverandører af snerydning i landet, der tilbyder. Udfyld kontaktformularen herunder, og få en fastprisaftale på snerydning til din virksomhed.

tag021-286x300 tag011-290x300

VÅGN OP TIL EN SNEFRI VIRKSOMHED HVER MORGEN

Hos Snevagten A/S har vi kapacitet og knowhow til at påtage os opgaver af ethvert omfang. Vi kan klare det meste – uanset om det drejer sig om snerydning og saltning af korte fortove, store parkeringspladser, gårde eller andre arealer – og vi går til enhver opgave, stor som lille, med den største kvalitetsbevidsthed og omhyggelighed. Vores beredne mandskab og smurte maskiner er klar til at rykke ud døgnet rundt, så du kan sove trygt om natten: velvidende at vi klarer din lovpligtige snerydning, så du selv, og dine ansatte og kunder, kan færdes sikkert på virksomhedens arealer, når de møder om morgenen – og resten af dagen. .

Der opstår ofte et stort problem i branchen, når et snerydningsfirma løber tør for salt. Så begynder de at sprede grus og sand, hvilket kan føre til tilstoppede kloakker, eller de sender dig en stor ekstraregning, fordi de har været nødt til at indkøbe salt til overpris. Den slags skal du imidlertid ikke bekymre dig om, når du gør forretninger med os. Vi har vores eget store saltlager og en leverandør, der garanterer nye forsyninger hele sæsonen. Derfor kan vi bryste os af, at vi til dags dato aldrig er løbet tør for salt.

Du er velkommen til at bestille en konsulent og få et uforpligtende tilbud på snerydning, saltning og glatførebekæmpelse, eller information om regler for snerydning. Start her, og få mere at vide.

1 Snevagten rydder sne i hele landet!

2 Har du et bedre tilbud? Vi matcher det!

3 Fuld tilfredshed eller pengene tilbage!

SUPPORT

Snevagtens serviceteam står til rådighed 24 timer i døgnet.
Ring på tlf. 38 71 17 00 og få svar på dine spørgsmål om snerydning.

TILFREDSHEDSGARANTI

Snevagten giver som de første også tilfredshedsgaranti på snerydning og saltning. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage – ganske enkelt.

EVALUERING

Efter hver vinter evaluerer vi forløbet sammen med kunden. Hvis snerydningen har forårsaget skader, bliver de naturligvis udbedret af Snevagten.

VI ER DIN PARTNER I DEN KOLDE ÅRSTID

Snevagten A/S har tilstrækkelig kapacitet til at påtage sig opgaver af ethvert omfang. Uanset om det drejer sig om snerydning og saltning af korte fortove, store parkeringspladser, gårde eller andre arealer. Og vores mandskab og maskiner er klar til at rykke ud døgnet rundt. Vi følger alle snerydningsregler og er ganske enkelt din garanti for, at virksomheden er snefri hver morgen – og resten af dagen.

Vi har vores eget store saltlager samt en leverandør, som 110 procent garanterer nye forsyninger hele sæsonen. Vi kan derfor i dag prale af at aldrig være løbet tør for salt!

Du er velkommen til at bestille en konsulent og få et uforpligtende tilbud på snerydning, saltning og glatførebekæmpelse, eller information om regler for snerydning. Start hér, og få mere at vide.

Vores mål er meget enkelt: Nemlig fortsat at være et af landets førende og mest seriøse snerydningsfirmaer. Det opnår vi kun, hvis vores kunder er tilfredse – og det er de heldigvis. For os er nøgleordene troværdighed, pålidelighed og omhu.