KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

APP


HAR DU BRUG FOR AT FÅ FAT PÅ SNERYDNING MED ØJEBLIKKELIG VARSEL? FØR DINE ANSATTE MØDER PÅ ARBEJDE NÆSTE MORGEN? ELLER FØR DINE KUNDER STÅR FORAN BUTIKKEN?

Så kan du i Google Play eller Apple Store med fordel downloade vores nye smarte app: “Kundeapp”! App’en gør det super nemt, hurtigt og bekvemmeligt at komme i kontakt med os – uanset om du er, erhvervskunde eller fra det offentlige.

Du kan bruge app’en på alle smartphones. Den er fuldstændig gratis og giver ideelle muligheder for hurtig kommunikation. Der er f. eks mulighed for at starte en chat med vores personale 24 timer i døgnet, og du kan henvende dig direkte til en bestemt kontaktperson i app’en ved at søge under “medarbejdere”.

REKLAMATION PÅ FÅ SEKUNDER

Reklamation har heller aldrig været så nemt som med vores nye app – det kan klares i disse 3 nemme skridt:

  1. Åbn app’en
  2. Vælg “reklamation” i menuen
  3. Tag et billede og skriv en besked

Inden for 30 minutter bliver du kontaktet af en medarbejder der tager sig af din reklamation.

SPÆNDENDE FEATURES OG UNIKKE FORDELE

Fra app’en har du desuden direkte adgang til vejdirektoratets vintertrafikside, hvor du kan indhente de nyeste opdateringer om vintertrafikken. I vores app er både oplysninger om vintervejret og vinterhjælp altså kun ét tryk væk – så slut med søvnløse nætter og lange telefonkøer, når du har brug for snerydning.

Vi er stadig i gang med at udvikle app’en som kommer til at byde på en række spændende tiltag i fremtiden. Bl.a. “månedens tilbud”, hvor brugere af appen modtager helt eksklusive tilbud. Det er en gratis investering at installere vores app, men den kan give et stort afkast – hvad venter du på?

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

PRISGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.


 

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk