Døgnservice
3871 1700

Snerydning Svendborg

Det er afgørende, at du kan regne med hurtig udrykning, når du har behov for snerydning i Svendborg. For ganske vist er det smukt, når det sydfynske landskab er indhyllet i et hvidt tæppe – men knap så praktisk, da sne og is gør veje, indkørsler og parkeringspladser ufremkommelige og er årsag til forsinkelser og trafikalt besvær.

Med Snevagten A/S som din faste snerydningspartner er du garanteret effektiv og professionel is- og snebekæmpelse i hele landet. Derfor kan du også regne med os, når du har behov for professionel snerydning i Svendborg.

Pris- og tilfredshedsgaranti på din snerydning i Svendborg

Snevagten A/S er et serviceselskab, som udfører snerydning i hele Danmark – herunder Svendborg og omegn. Vi rykker ud til både virksomheder, private og institutioner, og vi hører selvfølgelig også fra dig, hvis du ønsker et tilbud på saltning og snerydning af din virksomhed eller private vej i Svendborg.

Vi tilbyder, som de eneste i Danmark, pris- og tilfredsgaranti på saltning og snebekæmpelse. Prisgarantien betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder et billigere tilbud på snerydning hos en anden virksomhed i Svendborg eller resten af Danmark. Tilfredshedsgarantien er samtidig din garanti for, at vi laver det udførte arbejde om, hvis resultatet ikke lever op til dine forventninger. Og hvis du stadig er utilfreds anden gang, krediterer vi dig for det udførte arbejde – helt uden diskussion.

Hurtig og effektiv snerydning i Svendborg

Tilfredse kunder kommer ikke af sig selv. Det kræver hårdt og målrettet arbejde at positionere sig som den førende udbyder af snerydning i Svendborg og det øvrige Danmark. Derfor har vi altid mandskab klar ved sneplovene, og du er ligeledes sikret, at vi rykker ud, lige så snart de første snefnug har lagt sig. Dermed behøver du ikke at bekymre dig om, hvorvidt dine udendørsarealer er ryddet eller ej, når du vågner op til sne.

Et samarbejde med Snevagten A/S er din garanti for omhyggelig og rask service – uanset om det drejer sig om snerydning af 400 kvm parkeringsplads i din virksomhed i Svendborg, eller om du blot skal have ryddet og saltet 20 m fortov.

Indgår du i et samarbejde, er du sikret

  • Snerydning og saltning inden kl. 7 om morgenen for en langvarig effekt
  • Døgnberedskab både pr. telefon og mail
  • Udrykning inden for 60 minutter ved ekstraservice
  • Prisgaranti og fuld tilfredshed
  • Fast lav pris på salt hele sæsonen
  • GPS-dokumentation på alt vores udførte arbejde

 

Få et tilbud på snerydning

Vil du have et uforpligtende tilbud på snerydning i Svendborg? Så udfyld kontaktformularen, og få en garanteret konkurrencedygtig pris på snerydning og saltning hele vinteren. Snevagten A/S holder til i Rødovre, men vi har mandskab og maskiner i hele landet landet – og vi udfører selvfølgelig også snerydning hos dig i Svendborg.

Læs vores anmeldelser på Facebook

Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.