Døgnservice
3871 1700

Snerydning Rødovre

Har du brug for professionel snerydning i Rødovre? Så er du kommet til det rette sted! Snevagten A/S har nemlig sit hovedkvarter i Rødovre, nærmere bestemt på Bjerringbrovej, og kan derfor lynhurtigt rykke ud og klare din snerydning, når du har brug for det. Vi har kapacitet og knowhow til at klare det meste – lige fra snerydning af dit fortov til at klare de største parkeringspladser i Rødovre Centrum. Og vi tilbyder altid lidt mere end de fleste, fx:

  • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. Altid mulighed for at få fat på en ledende medarbejder til dine problemer.
  • Snerydning og saltning sent på natten, så effekten varer længst muligt.
  • Garanti for salt i hele sæsonen til fast pris.
  • Unik pris- og tilfredshedsgaranti.
  • Dokumentation for udført arbejde vha. SkyHost gps-system.

Alt sammen for at sikre dig den bedst tænkelige serviceoplevelse! Derudover ved vi naturligvis godt, at det haster med at få klaret din snerydning i Rødovre, når du ringer. Det er jo helt afgørende, at dine kunder, ansatte og medborgere kan færdes sikkert på dine arealer – uden risiko for at tabe julegaverne på jorden.

Derfor salter vi ofte præventivt, bl.a. ved at køre efter DMI’s meldinger om risiko for glatføre, og vi garanterer udrykning indenfor 60 minutter ved ekstra-udkald i Rødovre og resten af Danmark.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med snerydningen i Rødovre? Så kontakt os døgnet rundt på tlf. 38 71 17 00 eller benyt formularen til højre. Du kan evt. prøve at bruge vores prisberegner til at få et hurtigt overslag på prisen – nøjagtig pris kan vi give efter en uforpligtende besigtigelse.

Læs mere om vores snerydning i Hedehusene, Hvidovre, København og Roskilde.

Dokumentation og tilfredshedsgaranti på snerydning

Du kender sikkert udmærket scenariet: du har lige ryddet fortovet for sne, men har knap sat skovlen tilbage i skuret, før der har lagt sig et fint nyt lag sne over fortovet igen, så man knap kan se frugterne af dine anstrengelser. Øv. Arbejdet er dog ikke spildt, for ved at salte eller gruse har du fået neutraliseret det farlige og glatte islag under sneen, selvom det ikke er til at se.

Det samme kan være tilfældet med vores arbejde. Derfor sender vi altid data, som klokkeslæt, gps-koordinater og saltforbrug, til dig umiddelbart efter udført arbejde, så du har dokumentation for arbejdet. Samme data bruger vi også til at optimere vores service, så vi fx. kan økonomisere saltningen og dermed skåne miljøet for unødig belastning.

Læs vores anmeldelser på Facebook

Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Prisgaranti

Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler. Læs mere om vores prisgaranti her

Tilfredshedsgaranti

Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion. Læs mere om hvordan det foregår.

Vi har sneryddet og saltet hos:

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder