Døgnservice
3871 1700

Få skræddersyet og professionel snerydning i Randers

Det er sandsynligvis ikke snerydning, der er det første, du har lyst til en iskold lørdag morgen i Randers efter en lang uge på job. Ikke desto mindre er det præcis, hvad loven foreskriver – mellem kl. 07 og 22 mandag til lørdag og 08 og 22 søndag skal du nemlig sørge for glatførebekæmpelse og snerydning, så dine naboer og forbipasserende i Randers kan færdes sikkert.

Men bare rolig: du behøver ikke stå op før fanden får sko på for at klare snerydningen og glatførebekæmpelsen, hvis du tegner en aftale med os hos Snevagten A/S! Vi har en stærk afdeling i Randers og kan lynhurtigt rykke ud, når du har brug for hjælp til snerydningen – hvad end du ønsker at tegne en fastprisaftale eller betale pr. udrykning. Vi har eksklusive tilbud til både private og erhverv og skræddersyer en aftale, der matcher dine unikke ønsker og behov til fulde.  

Pris- og tilfredshedsgaranti på snerydning i Randers

Som den eneste leverandør af snerydning i Randers – ja, faktisk hele Danmark – tilbyder Snevagten A/S både pris- og tilfredshedsgaranti. Det betyder, at vi altid matcher og overgår ethvert tilbud du får fra en konkurrerende virksomhed i Randers, der tilbyder de samme fordele som os. Vores tilfredshedsgaranti indebærer, at vi krediterer dig for snerydningen, hvis vi ikke kan leve op til forpligtelserne i aftalen eller sjusker med arbejdet. Uden diskussion – og uanset om det drejer sig om 10 m fortov eller 30.000 kvm parkeringsplads.

Foruden vores unikke garantiordninger tilbyder vi også mange andre fordele til vores kunder i Randers, bl.a.

  • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. Udrykning indenfor 60 minutter ved ekstraudkald.
  • Snerydning og saltning sent på natten, så effekten varer længst muligt
  • Garanti for salt i hele sæsonen til fast lav pris
  • Dokumentation for udført arbejde med Skyhost GPS-system. Du modtager data, som klokkeslæt, saltforbrug, gps-koordinater mm., umiddelbart efter udført arbejde.

 

Ring til os på tlf. 38 71 17 00 for at høre mere om de mange fordele, vi tilbyder vores kunder i Randers.

Få fastprisaftale om snerydning i Randers

Det fascinerende – og skræmmende – ved vejret er, at det er så uforudsigeligt. Meteorologerne kan ikke altid forudse, om der kommer en snestorm, og derfor er der mange, der bliver taget på sengen af sne og is. Det kan være irriterende for den almindelige borger i Randers, der pludselig skal stå 30 minutter tidligere op i en i forvejen stresset hverdag for at klare snerydningen og sprede salt eller grus. Men det kan være skæbnesvangert for virksomheds- eller butiksejeren, der skal have ryddet parkeringspladsen, før kunder og medarbejdere begynder at dukke op, og pludselig kommer til at sidde i telefonkø til det lokale snerydningsselskab, fordi 100 andre virksomheder står i samme situation. Det kan du imidlertid undgå, når du tegner en fastprisaftale med os hos Snevagten.

Fastprisaftalen indebærer nemlig, at du betaler et fast årligt beløb og til gengæld er garanteret alt den snerydning, du har brug for. Du betaler intet ekstrabeløb, uanset hvor mange gange vi skal rykke ud i løbet af sæsonen. Det betyder samtidig, at vi forpligter os juridisk til at tage os af dine behov først – også selvom en større kunde smider et millionbeløb på bordet for at få sneryddet før dig. Det er dermed en gave til budgetansvarlige og mindre virksomheder i Randers, der har brug for snerydning og ikke vil forbigås, når det virkelig begynder at sne.

Vågn op til sikre områder i Randers

Hos Snevagten A/S kører vi efter DMI’s varsler om glatføre og sørger for at salte præventivt med udrykning om natten. Ikke bare er dette mest effektivt, fordi trafikken er mindre om natten, så saltet ikke bliver kørt af vejene – det betyder også, at du trygt kan køre på arbejde om morgenen i Randers, velvidende at der er taget professionel hånd om snerydningen.

Når vi salter og klarer snerydningen på denne måde, kan det naturligvis betyde, at snerydningen bliver en tillidssag. For det er jo ikke altid lige til at se, om snerydningen er blevet klaret, hvis sneen har faldet i timevis bagefter (det har naturligvis stadig stor betydning, da glatførebekæmpelsen sikrer et mere skridsikkert underlag, selvom der er faldet nyt sne oven på). Selvom du kan stole på vores ord, mener vi hos Snevagten også, at du har krav på dokumentation for udført arbejde. Derfor bruger vi et moderne gps-system fra Skyhost til at opsamle data om arbejdet, som du får tilsendt efter endt arbejde. Det drejer sig om gps-koordinater, saltforbrug mm. De selvsamme data bruger vores dygtige og uddannede team af chauffører til at salte mest muligt effektivt – til glæde for både miljøet og din pengepung.
Skal vi give dig et tilbud på snerydning i Randers? Ring til os på tlf. 38 71 17 00 for at få et skræddersyet og uforpligtende tilbud på snerydning, der matcher netop dine behov. Brug også vores smarte prisberegner til at beregne et estimat på netop din pris.

Læs vores anmeldelser på Facebook

Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.