Døgnservice
3871 1700

Snerydning på Vesterbro

Når Rådhuspladsen skifter grundfarve fra grå til hvid, ved du, at vinteren også er nået til Vesterbro. Flot ser det ud, men sne og sjap kan altså også være et irritationsmoment af de helt store. Ifølge lovgivningen har du nemlig pligt til at holde dit domæne sikkert for forbipasserende fra 7 morgen til 22 aften. Alt efter, hvor stort et område du skal nå, inden klokken slår 7, kan der være behov for at stå særdeles tidligt op. Og det er ikke noget, man bør tage let på. Manglende snerydning og glatførebekæmpelse kan afstedkomme både bødestraf og eventuelle sagsanlæg, hvis nogen kommer uheldigt afsted.

Måske hører til de mange, der ikke automatisk vågner tidligere, hvis det pludselig begynder at sne ved nattetide? Og har du i øvrigt vigtigere ting at se til end snerydning? I så fald står Snevagten A/S til tjeneste. Når det sner, arbejder vi i døgndrift overalt i København V, hvor vi servicerer alle typer af kunder, lige fra storkunder som Shell og McDonals til almindelige private husholdninger. Tegner du en aftale med os, kan du være 100% sikker på altid at kunne stå op til en ryddet og glatførebekæmpet ejendom.

Vi snerydder i København V til konkurrencedygtige priser

I dag annoncerer alle med ”konkurrencedygtige priser”, men hos Snevagten A/S er det ikke blot en kliche. Vi ER faktisk billigst, og matcher ethvert tilbud på ydelser, der svarer til dem vi tilbyder. Tjek selv prisniveauet i prisberegneren her på siden, eller giv os et kald for et prisestimat. Vi kommer også gerne ud og ser på sagen uden beregning, så vi kan give dig en helt nøjagtig pris. Prisen inkluderer blandt andet:

  • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. Udrykning indenfor 60 minutter ved ekstraudkald
  • Snerydning og saltning sent på natten, så effekten varer længst muligt
  • Garanti for salt i hele sæsonen til fast lav pris
  • Unik pris- og tilfredshedsgaranti
  • Dokumentation for udført arbejde med Skyhost GPS-system.

Fuld tilfredshed, eller regningen annulleres

Vi har masser af tilfredse kunder på Vesterbo. Faktisk flopper vi så sjældent, at vi som de eneste i branchen tør give dig 100% tilfredshedsgaranti. Hvis vi ikke lever op til det aftalte, slipper du med nul kroner – uanset om du er storkunde eller blot har bestilt snerydning og saltning foran hoveddøren til din bolig.

Skal vi komme ud og besigtige dine arealer og give et gratis og uforpligtende tilbud på opgaven? Ring nu på tlf. 38 71 17 00 eller udfyld kontaktformularen til højre, og book en tid. Uanset om du er til fastprisaftale eller assistance efter behov, bakker vi dig altid op. I akutte tilfælde er vi på pletten på under en time. Du skal smede nu, mens vejret er varmt, så du med sindsro ligefrem kan glæde dig til, at det bliver snevejr.

Læs vores anmeldelser på Facebook

Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.