Døgnservice
3871 1700

Snerydning på Østerbro

Smukt ser det ud, når fælledparken dækkes med en tyk hvid dyne af vinterens første sne. Oplevelsen er desværre knap så idyllisk for dine gæster eller kunder, når de forsøger at kæmpe sig frem til din hoveddør gennem sne og sjap. Ét er, at den oplevelse ikke giver dig pluspoint i bogen hos dine besøgende, men det kan også blive en dyr affære for dig, hvis nogen kommer til skade i processen. Manglende rydning og saltning mellem kl 7.00 og 22.00 kan nemlig medføre både bødestraf og erstatningsansvar.

Hvis snerydning og glatførebekæmpelse ikke er din spidskompetence, kunne du overveje at alliere dig med Snevagten A/S, som i forvejen huserer overalt på Østerbro i vinterperioden. Her rydder vi sne for både små private kunder og store multinationale selskaber, og vi tegner også gerne en snerydningsaftale med dig.

Snerydning i København Ø er billigere, end du tror

Snerydning og glatførebekæmpelse er vores passion. Det er det eneste vi laver, men til gengæld er det så også noget, vi har god forstand på og kan udføre kosteffektivt. Vi tilbyder blandt andet:

  • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. Udrykning indenfor 60 minutter ved ekstraudkald
  • Snerydning og saltning sent på natten, så effekten varer længst muligt
  • Garanti for salt i hele sæsonen til fast lav pris
  • Unik pris- og tilfredshedsgaranti
  • Dokumentation for udført arbejde med Skyhost GPS-system.

Det ser måske nok dyrt ud, men det er det ikke. Hvis du vil have en ide om, hvad servicen vil koste på netop dine arealer, kan du give os et kald eller selv beregne et estimat i priskalkulatoren her på siden. Vi kommer også gerne ud og ser på den helt konkrete opgave. Så kan du få et fast tilbud – helt uforpligtende, naturligvis. Få en aftale på plads allerede nu, mens solen skinner. Når først snestormen raser, kan det være for sent.

Fuld garanti på både pris og tilfredshed

Du finder ikke andre i København Ø, der kan tilbyde en tilsvarende service til en lavere pris. Vi giver nemlig 100% prisgaranti. Og ikke nok med det. Som de eneste i branchen opererer vi også med tilfredshedsgaranti. Hvis vi ikke lever op til det aftalte til punkt og prikke, koster det dig ikke noget. Og det gælder, uanset om det drejer sig om 10 kvadratmeter fortov eller en stor parkeringsplads på flere hektarer. Det tør vi naturligvis kun, fordi vi meget sjældent har utilfredse kunder i butikken.

Kontakt os nu på tlf. 38 71 17 00 eller udfyld kontaktformularen til højre, hvis vi skal komme ud og besigtige dine arealer i København Ø. Det koster dig ikke noget, og du får selvfølgelig et uforpligtende tilbud på opgaven. Uanset om du vælger en fastprisaftale eller assistance efter behov, bakker vi dig altid op. I akutte tilfælde er vi på pletten på under en time.

Læs vores anmeldelser på Facebook

Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.