Døgnservice
3871 1700

Snerydning Nyborg

Vinteren i Danmark er lunefuld og kan byde på alt fra tocifrede temperaturer og regnvejr til minusgrader og enorme mængder sne. Derfor kan det også være næsten umuligt at forudsige ens behov for glatførebekæmpelse. Det vi alt om hos Snevagten A/S. Derfor tilbyder vi en fast pris på saltning og snerydning til vores kunder i Nyborg. Dermed betaler du altid samme pris – uanset hvor meget sne, der falder henover vinteren. Samtidig er du sikret en unik pris- og tilfredshedsgaranti, når du vælger os som din faste udbyder af snerydning i Nyborg.

Landsdækkende snerydning – også i Nyborg

Snevagten har hovedkontor i Rødovre, men vores erfarne mandskab og maskinpark rykker ud i hele landet. Fyn er naturligvis ingen undtagelse, og du kan ligeledes regne med akut udrykning, når du får behov for saltning og snerydning af dine udendørsarealer i Nyborg. Ingen opgaver er for små eller for store, og vi har maskiner og udstyr til at kunne håndtere enhver form for snerydning i Nyborg.

For os har det ingen betydning, om du er privat kunde, som blot skal have ryddet et lille stykke vej, eller om du er virksomhedsejer med behov for snerydning af parkeringspladser og andre store arealer i Nyborg. Vi giver altid et tilbud, der passer til dine behov, og alle kunder er sikret den samme høje service og omhyggelige udførelse. Snevagten er Danmarks førende udbyder af glatførebekæmpelse – og det har vi i sinde at blive ved med at være. Derfor samarbejder vi med alle kunder, som ønsker professionel og pålidelig snerydning i Nyborg.

Unikke fordele på din snerydning i Nyborg

Når du samarbejder med Snevagten, er du ikke kun sikret gode resultater. Som den eneste udbyder af snerydning i Nyborg og resten af Danmark tilbyder vi pris- og tilfredshedsgaranti på glatførebekæmpelse.

Prisgarantien betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder et billigere og tilsvarende tilbud hos en konkurrent. I kraft af vores tilfredshedsgaranti er du samtidig sikret en service, der altid lever op til dine forventninger. Hvis du skulle være utilfreds med det udførte arbejde, laver vi det om. Og hvis du stadig finder arbejdet utilstrækkeligt anden gang, får du dine penge tilbage – uden yderligere diskussion.

Kort fortalt får du

  • Altid ryddet sne og saltet inden kl. 7
  • Døgnberedskab både pr. telefon og e-mail
  • Udrykning på under 60 minutter ved ekstraudkald
  • Unikke garantier og laveste priser
  • Fuld tilfredshed
  • Fast lav pris på salt
  • GPS-dokumentation på udført arbejde

Kontakt os – vi sidder klar til at imødekomme dine behov

Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din snerydning i Nyborg. Vi sidder klar til at besvare mails og telefonopkald døgnet rundt!

Læs vores anmeldelser på Facebook

Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.