Døgnservice
3871 1700

Snerydning Middelfart

Det er lovpligtigt for alle grundejere at holde arealer, som grænser op til offentligt fortov, sne- og isfri mellem kl. 7 om morgenen og kl. 22 om aftenen. Men du vil sikkert gerne være fri for at trække i overtøjet på de mørke og råkolde vintermorgener for at skovle sne. Lad derfor Snevagten A/S tage sig af snerydningen i din virksomhed eller på din vej i Middelfart – så er du garanteret en optimal snerydning til tiden.

Masser af fordele på din snerydning i Middelfart

Snevagten A/S er den førende udbyder af glatførebekæmpelse i Danmark. Vores service er landsdækkende, og vi tilbyder derfor også saltning og snerydning i Middelfart. Igennem vores mange år i branchen har vi arbejdet for både små og store – herunder Fisketorvet, Føtex, McDonald’s, Shell og en række andre virksomheder med behov for grundig og hurtig snerydning i Middelfart og det øvrige Danmark.

Vi vil også gerne være din samarbejdspartner i de kolde måneder, og derfor tilbyder vi en række fordele, når du samarbejder med os. Først og fremmest er du sikret en unik pris- og tilfredshedsgaranti, når du vælger os som din foretrukne udbyder af snerydning i Middelfart. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder et bedre tilbud hos en konkurrent, og at du får dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds med vores arbejde.

Når du samarbejder med os, tilbyder vi desuden garanti på saltning hele sæsonen til en fast lav pris. Vi udfører i øvrigt så vidt muligt vores arbejde sent på natten, når vi arbejder med snerydning for vores kunder i Middelfart. Dermed er du sikret et længerevarende resultat og snefri arealer, når du vågner om morgenen eller møder på arbejde.

Fleksibel og pålidelig snerydning i hele Middelfart

Hos Snevagten bestræber vi os på at tilbyde en service, der matcher den enkelte kunde. Vores kundekreds tæller alt fra store virksomheder til private med helt anderledes behov for snerydning.

Derfor vil vi altid tilbyde en gratis besigtigelse af dine arealer, så vi kan sammensætte et skræddersyet tilbud på din snerydning i Middelfart. Du bestemmer i øvrigt selv, om du ønsker en fastprisaftale, eller om du blot ønsker at betale pr. udrykning. Uanset hvilken løsning du vælger, er du sikret udrykning, når du har behov for snerydning af din parkeringsplads, gårdsplads eller private vej i Middelfart. Et samarbejde med Snevagten er lig med fleksibel og pålidelig service.

Udfyld kontaktformularen, hvis du ønsker en fast pris på glatførebekæmpelse.

Vi garanterer dig:

  • Snerydning og saltning inden kl. 7 for det bedste og mest langvarige resultat
  • Døgnberedskab
  • Udrykning på under 60 minutter ved ekstraopgave
  • Laveste pris på markedet og fuld tilfredshed
  • Fast lav pris på salt hele sæsonen
  • GPS-dokumentation for vores udførte arbejde

Læs vores anmeldelser på Facebook

Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.