Døgnservice
3871 1700

Snerydning i Vordingborg

Når borgruinerne er dækket af sne, og kun Gåsetårnet rager op som et rødt fyrtårn i alt det hvide, er vinteren også nået Vordingborg. Det vidste du sikkert allerede i forvejen, for du har vel været ude at rydde sne og salte – ikke sandt? Ellers er det på med vanten og ud i kulden, for det er lovpligtigt at holde private arealer og tilhørende fortove ryddede og glatførebekæmpede dagen igennem – i hvert fald de områder, hvor postbuddet og andre forbipasserende har sin gang.

Alt for mange tager lidt let på reglerne, men i princippet er der bødestraf, hvis der sjuskes med opgaven i tidsrummet 7-22. Ganske vist håndhæver ordensmagten i Slagelse ikke reglerne med hård hånd, men kommer nogen til skade på din matrikel, har vi balladen. I den situation er der også risiko for sagsanlæg, og det kan blive en bekostelig affære.

Snevagten A/S rydder sne for både erhverv og private i Vordingborg

Hvis du som lovlydig borger eller virksomhedsejer gerne vil have orden i sagerne, men ikke har tid til at stå stand by og danse efter vejrgudernes piber, kan du i stedet vælge at tegne en snerydningsaftale med Snevagten A/S. Det er billigere, end du tror. Tjek for eksempel med prisberegneren her på siden – så har du en ide om prislejet med det samme.

Tegner du kontrakt med os, får du blandt andet:

  • Snerydning og saltning kort før klokken syv, så effekten holder længst muligt
  • Årvågent døgnberedskab, både telefonisk og via mail
  • Udrykning på under 60 minutter ved ekstraudkald
  • Unikke garantier på laveste pris og fuld tilfredshed
  • Fast lav salt-pris med lagergaranti hele sæsonen
  • Fuld GPS-dokumentation på udført arbejde

Unikke garantier på både lavpris og tilfredshed

Det er let at slynge om sig med anprisninger på forhånd. Lidt sværere er det at leve op til det hele, når det virkelig gælder. Hos Snevagten A/S er vi dog ikke så bange for at give løfter, for vi har ti års erfaring i at indfri dem til alles tilfredshed. Derfor opererer vi med et begreb, vi kalder tilfredshedsgaranti. Det går i al sin enkelthed ud på, at du ikke skal betale for den leverede serviceydelse, hvis du synes vi har lovet mere end vi kunne holde. Skulle det ske, river vi fakturaen midt over – uden diskussion.

Vi rydder og salter også til den laveste pris i hele Vordingborg og omegn. Endnu et kontant løfte, som vi er klar til at stå ved. Vi giver prisgaranti, og matcher enhver konkurrent, så længe der er tale om enslydende vilkår. Bum basta.

Kunne det være rart at få 100% styr på snerydning og glatførebekæmpelse fremover? Ring nu på tlf.: 38 71 17 00, og lad os give dig et uforpligtende tilbud, du ikke kan sige nej til. Du bestemmer, hvordan aftalen skrues sammen, og vi leverer varen – med garanti.

Læs vores anmeldelser på Facebook

Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.