Døgnservice
3871 1700

Snerydning i Taastrup

Når vinteren raser, skånes ingen, og også Taastrup må tage sin del af sneen. Du husker måske vinteren 2010, hvor hele byen nærmest gik i stå? Heldigvis går det sjældent helt så galt, men vi har endnu til gode at opleve en vinter, hvor der ikke skal skovles sne adskillige gange. Kommunen tager sig naturligvis af de offentlige arealer, men uanset om du er privatperson eller erhvervsdrivende, har du også visse ansvarsområder i den sammenhæng. Ifølge lovgivningen er det nemlig dit ansvar, at man kan færdes frit og sikkert på din matrikel og de områder, der hører til, såsom tilstødende fortove og lignende.

I dag har de fleste nok at se til i forvejen, så selv om sneen er flot at se på, er den også årsag til mange rynkede bryn. Heldigvis har Snevagten A/S en god base i Taastrup, og vi hjælper dig gerne med både snerydning af saltning. Det har vi gjort i mere end 10 år for både private og erhvervskunder i alle størrelser. Det er sandsynligvis billigere end du tror. Tjek det nu og her – indtast dine data i prisberegneren her på siden, og få straks en indikation af prisniveauet.

Indgår du et samarbejde med os, byder vi blandt andet på:

  • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
  • Døgnberedskab på både mail og telefon
  • Laveste pris og fuld tilfredshed – vi giver garanti
  • Udrykning indenfor en time ved ekstraudkald
  • Fast lav pris på salt – og lagergaranti hele sæsonen
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde

Masser af tilfredse kunder i Taastrup

Hos Snevagten A/S har vi valgt en forretningsmodel, der bygger på ”gamle” værdier som ordholdenhed, omhyggelighed og troværdighed. Vi tror på, at det i længden betaler sig at have et blivende kundeforhold, hvor begge parter er fuldt tilfredse. Den model har vi fulgt i mange år, og har i dag et solidt kundeunderlag i byen. Det betyder, at der rent fysisk ikke er langt fra den ene opgave til den næste, og derfor kan vi i dag arbejde uhyre kosteffektivt.

Det kommer dig til gode i form af Taastrups laveste pris på snerydning. Og det er ikke bare øregas – vi giver prisgaranti, og kan uden problemer matche alle i markedet på lige vilkår. Hvis du allerede har en snerydningsaftale andetsteds, tager vi gerne et kig på den. Sandsynligvis kan vi gøre det endnu bedre.

Hvis vi leverer mangelfuldt, er det gratis for dig

Når vi sætter en krusedulle på en snerydningsaftale, sætter vi samtidig alt ind på at efterleve det aftalte. Hvis du mod forventning skulle opleve, at det ikke lykkes os, kan du smide regningen ud. Det gælder, uanset om vi har fejlet på en simpel trappefejning eller på snerydning af 10.000 kvadratmeter. Det kalder vi tilfredshedsgaranti, og vi er de eneste i branchen, der tør give den. Ring allerede i dag på tlf.: 38 71 17 00, og lad os se på mulighederne sammen.

Læs vores anmeldelser på Facebook

Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.