Døgnservice
3871 1700

Snerydning i Søborg

Rent statistisk er der flere børnefamilier i Søborg end de fleste andre steder, og derfor kan man på de kanter ret tydeligt høre børnenes jubel, når årets første sne begynder at falde. Lytter man ekstra godt efter, kan man dog ane en svag utilfreds mumlen hist og her. Det skyldes måske, at også sæsonen for snerydning er startet. Hvis reglerne skal følges, skal man nemlig tidligt op. Allerede klokken 7 skal der være ryddet og saltet – og det kan være et stort arbejde, hvis vejrguderne tager børnenes parti.

Hører du til dem, der har et rigtigt arbejde at passe, og måske også synes, at havearbejde hører til i sommerhalvåret, kan du heldigvis altid tage fat i Snevagten A/S. Vi har beredskabet klar i Søborg, hvor vi har ryddet sne og bekæmpet glatføre i mere end 10 år for både private og virksomheder. Hos os får du blandt andet:

  • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
  • Døgnberedskab på både mail og telefon
  • Laveste pris og fuld tilfredshed – vi giver garanti
  • Udrykning indenfor en time ved ekstraudkald
  • Fast lav pris på salt – og lagergaranti hele sæsonen
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde

Ubetinget tilfredshedsgaranti til alle kunder i Søborg

Vi har lært søborggenserne at kende som et reelt folkefærd, og derfor er vi ikke bange for at give ubetinget tilfredshedsgaranti. Konceptet er ganske enkelt: Du betaler kun for den udførte opgave, hvis du er tilfreds. Den slags garantier står vi ret alene med i branchen, men vi har så også et hold af dedikerede samvittighedsfulde medarbejdere, som sjældent giver anledning til rynkede bryn.

Og nu vi er ved garantier: Hos Snevagten A/S får du også prisgaranti. Vi er ganske enkelt de billigste i Søborg, og det har vi tænkt os at holde i hævd. Vi er klar til at matche alle tilbud på lige vilkår. Prisen afhænger af mange faktorer, men den er ikke hemmelig som sådan. Tast dine data ind i prisberegneren her på siden, og få med det samme en indikation af, hvad snerydning og saltning kommer til at koste i din specifikke situation. Alternativt kan du også bare ringe ind – så tager vi en snak om mulighederne.

Fastprisaftale eller assistance ad hoc?

I dag vælger mange at tegne en fastprisaftale, fordi den er let at budgettere med. Du betaler en fast pris, og vi holder dine arealer ryddede, uanset om det bliver en mild vinter, eller der er snestorm på daglig basis fra december til februar. Du kan naturligvis også vælge en tilkaldeløsning, hvor vi kommer, når du har behov for assistance.

Ring allerede nu på tlf.: 38 71 17 00 eller brug kontaktformularen til højre. Så tager vi en snak om muligheder og priser. Vi kommer også gerne ud og besigtiger dine arealer i Søborg og omegn. Servicen er gratis, og så kan vi også bedre give dig et konkret uforpligtende tilbud på opgaven.

Læs vores anmeldelser på Facebook

Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.