Døgnservice
3871 1700

Snerydning i Slagelse

Slagelse har gennem årene fostret en hel stribe af bysbørn, som senere har gjort sig bemærket i det ganske land. Sportsstjerner, komikere, sangere, skuespillere, TV-værter og politikere ad libitum. Vidt forskellige personligheder, som dog har haft mindst én ting tilfælles: Pligten til at feje for egen dør efter et snevejr. Reglerne gælder nemlig for alle, høj som lav. Fra 7 morgen til 22 aften skal postbuddet og andre forbipasserende kunne færdes sikkert på dit domæne.

Har du ikke selv tid, lyst eller overskud til den tjans, er der heldigvis hjælp at hente hos Snevagten A/S. Gennem en længere årrække har vi huseret ved vintertide overalt i Slagelse, hvor vi har ryddet sne og saltet for både private og virksomheder i alle størrelser. Ring eller kontakt os via kontaktformularen til højre, hvis du vil vide mere.

Billigste pris på snerydning i hele Slagelse og omegn

Med snerydning er det ikke helt som i andre brancher, hvor pris og kvalitet ofte følges ad. Hos Snevagten A/S får du nemlig branchens bedste service til branchens laveste pris. Det lyder måske utopisk, men det er fakta. Vi giver nemlig både garanti på laveste pris og garanti for fuld tilfredshed. Prisgarantien betyder, at vi matcher alle sammenlignelige tilbud uden at blinke. Tilfredshedsgarantien betyder, at du kun betaler for det leverede arbejde, hvis du er fuldt tilfreds. Synes du derimod, vi har valgt at slippe for let om ved nogle af punkterne i kontrakten, er leverancen gratis – helt uden diskussion.

Prisen inkluderer blandt andet:

  • Snerydning og saltning kort før klokken syv, så effekten holder længst muligt
  • Årvågent døgnberedskab, både telefonisk og via mail
  • Udrykning på under 60 minutter ved ekstraudkald
  • Unikke garantier på laveste pris og fuld tilfredshed
  • Fast lav salt-pris med lagergaranti hele sæsonen
  • Fuld GPS-dokumentation på udført arbejde

Det lave prisniveau kan du let tjekke op på her og nu. Indtast dine data i prisberegneren her på siden, og få med det samme en indikation af, hvad rydning og saltning kommer til at koste i din situation.

Skal vi lave en løs eller fast aftale?

Når du laver en snerydningsaftale med Snevagten A/S, bestemmer du selv, hvordan den skal skrues sammen. Nogle vælger eksempelvis en ad hoc-ordning, hvor vi kommer ud, når der ringes efter os. Vi kan være på pletten på under en time, hvis det er akut. Mange vælger dog i dag fastprisaftalen, som er lidt nemmere at budgettere med. Her betaler du en fast pris, uanset hvordan vejret arter sig. Bliver den kommende vinter eksempelvis som i 2010, er det en rigtig god forretning for dig.

Ring nu på tlf.: 38 71 17 00, og lad os få en snak om dine muligheder. Vi kommer også gerne ud og besigtiger dine arealer uden beregning. Uanset hvilken samarbejdsform du vælger, kan du være sikker på opbakning fra Snevagten A/S, når vinteren raser i Slagelse.

Læs vores anmeldelser på Facebook

Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.