Døgnservice
3871 1700

Snerydning i Roskilde

Er du fra Roskilde? Undskyld ”Rååskilde”. Så har vi et tilbud på snerydning og saltning der ikke giver dig kolde fødder:

Snevagten A/S udbyder nemlig Roskildes bedste snerydning og saltning! Vi rykker ud hele vinteren (også jule- og nytårsaften), så du selv, dine omgivelser og/eller dine kunder sikkert kan komme rundt.

Snerydning i RoskildeAt være nødt til at bevæge sig ud i kulden for at klare den lovpligtige snerydning og saltning kan være lige så irriterende som en led omgang roskildesyge. Ikke desto mindre SKAL snerydningen og saltningen klares, men der er ingen grund til stress, Med Snevagtens billige og professionelle snerydningsservice kan du nemlig roligt gå den kolde tid i møde.

Prisgaranti på snerydning og saltning i Roskilde

Ja, du hørte rigtigt: Snevagten har prisgaranti på snerydning og saltning i Roskilde! Med vores prisgaranti er du sikret mod dyre priser på snerydning og saltning, hvis det bliver koldt og snefuldt i Roskilde over vinteren.

Snevagtens miljøvenlige og effektive snerydning og saltning fås ikke meget billigere. Vi indrømmer dog, at du sikkert godt kan finde leverandører af snerydning og saltning i Roskilde der er billigere end os. Det er imidlertid vigtigt at huske på, at de billigste leverandører af snerydning og saltning i Roskilde typisk begynder at smide grus, når de løber tør for salt, og det giver dig en stor ekstraregning, når kloakkerne stopper. Den slags undgår du hos Snevagten. Vi har nemlig altid en fast pris på snerydning og saltning i Roskilde! Der er ingen ubehagelige overraskelser, når du handler med os.

Vha. vores prisberegner (find vores prisberegner her) kan du finde den bedste pris på din snerydning og saltning i Roskilde. Med prisberegneren tager det mindre end 2 minutter at finde din pris på snerydning og saltning i Roskilde.

Vores vision: altid tilfredse kunder!
Snevagten behandler alle kunder – store som små – ens og leverer altid en topprofessionel snerydning og saltning i Roskilde. Derfor arbejder vores dygtige medarbejdere kun med det mest professionelle og moderne udstyr, når de klarer din snerydning og saltning.

Snevagten tilbyder døgnservice i Roskilde, så du altid kan ringe eller skrive til vores dygtige og professionelle team, hvis du har spørgsmål om snerydning og saltning. Vi er klar til at rykke ud døgnet rundt, hvis du skal have sneryddet eller saltet.

Har du brug for snerydning i Roskilde? Så er Snevagten klar til at hjælpe.

Læs vores anmeldelser på Facebook

Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Prisgaranti

Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler. Læs mere om vores prisgaranti her

Tilfredshedsgaranti

Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion. Læs mere om hvordan det foregår.

Vi har sneryddet og saltet hos:

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder