Døgnservice
3871 1700

Snerydning i Nordvest

Når vejrguderne tager vinterkasketten på, er de såmænd ligeglade med, om du kalder det Nordvestkvarteret eller Bispebjerg. Der skal bare sne ud over det hele i København NV. Børnene synes det er en velsignelse, men de bliver nu nok klogere, når de senere i livet selv skal til at skovle sne. Har det sneet om natten, skal der nemlig ifølge lovgivningen være både ryddet og saltet senest kl 7 om morgenen, og det skal vedligeholdes hele dagen indtil klokken 22, uanset om du er på arbejde eller har andre presserende ting at gøre. Gør du ikke det, kan der vanke bøder, og skvatter en forbipasserende og slår sig, risikerer du også sagsanlæg.

Løsningen er heldigvis helt simpel: Snevagten A/S beskæftiger sig nemlig med snerydning døgnet rundt, og laver du en aftale med os, kan du trygt regne med, at du altid har ryggen fri. Og det gælder, uanset om du bare har et privat fortov, der skal holdes, eller om du har brug for mere massiv assistance til større erhvervsarealer. Som de eneste i branchen tilbyder vi i øvrigt 100% tilfredshedsgaranti. Overholder vi ikke de aftaler, der er indgået, kan regningen betragtes som annulleret. Det tør vi selvfølgelig kun tilbyde, fordi vi er ret dygtige til det, vi arbejder med, og af årelang erfaring ved, at det stort set aldrig bliver aktuelt.

Vi er billigst med snerydning i Nordvest

Vores prisgaranti er din sikkerhed for, at snerydning ikke fås billigere andre steder. Vi matcher ganske enkelt ethvert tilbud på sammenlignelige vilkår. Inkluderet i prisen er blandt andet:

  • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. Udrykning indenfor 60 minutter ved ekstraudkald
  • Snerydning og saltning sent på natten, så effekten varer længst muligt
  • Garanti for salt i hele sæsonen til fast lav pris
  • Unik pris- og tilfredshedsgaranti
  • Dokumentation for udført arbejde med Skyhost GPS-system.

Og hvad koster det så? Ja, det kommer naturligvis an på opgaven, men det er sandsynligvis billigere, end du tror. Beregn selv et estimat med prisberegneren her på siden, eller kontakt os og få en cirkapris. Vi tager også gerne ud til dig og besigtiger arealerne. Det er naturligvis gratis, og på den baggrund kan vi give dig et konkret uforpligtende tilbud.

Vælg mellem flere forskellige servicepakker

Du kan hooke up med os på flere forskellige måder, alt efter temperament og behov. Mange vælger vores fastprisaftale, som er utrolig nem at budgettere med. Du betaler helt enkelt en fast pris for, at vi holder dine arealer i tip-top stand døgnet rundt, uanset hvor meget det end sner, og hvornår det sker.

Udfyld kontaktformularen til højre, eller ring direkte på tlf.: 38 71 17 00 for en snak om din ejendom og dine behov. Vi rådgiver gerne om, hvilken løsning der er mest optimal i din situation, men det er dig, der bestemmer. Under alle omstændigheder er du i trygge hænder.

Læs vores anmeldelser på Facebook

Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.