Døgnservice
3871 1700

Snerydning i København

Du ved, det er vinter i hovedstaden, når den lille havfrue forvandler sig til den afskyelige snemand, og Søerne bliver omdannet til en scene fra Bambi. Når det sker, er det tid til snerydning i København.

Men det behøver hverken være besværligt eller dyrt at få klaret din snerydning. Du kan nemlig nemt tegne en snerydningsaftale med os hos Snevagten A/S. Som Danmarks førende private snerydningsfirma gennem de sidste 10 år og din lokale snerydningsekspert klarer vi alt i i glatførebekæmpelse og snerydning i København.

Og vi har altid gode fordele til både private- og erhverv, bl.a.

  • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. Udrykning indenfor 60 minutter ved ekstraudkald.
  • Snerydning og saltning sent på natten, så effekten varer længst muligt
  • Garanti for salt i hele sæsonen til fast lav pris
  • Unik pris- og tilfredshedsgaranti.

Dokumentation for udført arbejde med Skyhost GPS-system. Du modtager data, som klokkeslæt, saltforbrug, gps-koordinater mm., umiddelbart efter udført arbejde.

København er DK’s hovedstad og derfor naturligvis også centrum for vores gode service og vores topmoderne maskinstationer. Derfor kan vi garantere hurtig udrykning (udrykning indenfor 60 minutter) og kvalitetsbevidst service på snerydning i København – hver gang. Det gælder, uanset om du skal have snerydning til fællesvejen eller klaret virksomhedens parkeringspladser. Med vores snerydning i København slipper du for at ligge søvnløs ved tanken om sagsanlæg og personskade pga. isglatte arealer. I stedet kan du stå op med ro i sindet og grine hele vejen til arbejde af alle de stakler, der står ude i kulden med halstørklæde og sneskovl.

Snevagtens prisberegnerSkal vi klare din snerydning i København? Eller vil du bare gerne høre mere om vores service? Måske bestille en uforpligtende besigtigelse af dine arealer? Så kontakt vores døgnservice på tlf. 38 71 17 00, eller udfyld formularen til højre. Du kan evt. bruge vores prisberegner til at få et hurtigt overslag på prisen af netop din opgave.

Pris- og tilfredshedsgaranti til alle vores kunder

Hos Snevagten er vi dedikerede til at give dig den bedst tænkelige serviceoplevelse, bl.a. med vores unikke tilfredshedsgaranti, som du ikke finder hos andre leverandører i branchen. Den indebærer, at du intet betaler, hvis vi ikke kan leve op til aftalen i servicekontrakten. Selvom vi stræber efter at levere den bedst mulige service hver gang, er det mennesker, der sidder bag rattet i vores sneplove, og derfor kan der ske fejl. Vores tilfredshedsgaranti er således din sikkerhed for, at du ikke kommer til at bøde for eventuelle fejl.

Vores prisgaranti er endnu en unik service, vi tilbyder alle vores kunder. Vi matcher nemlig ethvert tilbud, du får fra en konkurrent, hvis de tilbyder de samme fordele som os. Derudover giver vi mulighed for at lave en fastprisaftale, så du betaler et fast beløb hvert år, uanset hvor mange gange vi skal rykke ud for at hjælpe dig. Det kan give kolossale besparelser, hvis det bliver en streng vinter.

Læs vores anmeldelser på Facebook

Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Prisgaranti

Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler. Læs mere om vores prisgaranti her

Tilfredshedsgaranti

Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion. Læs mere om hvordan det foregår.

Vi har sneryddet og saltet hos:

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder