Døgnservice
3871 1700

Snerydning i Holte

Holtes beliggenhed i ”smørhullet” mellem Rudersdal og Geels Bakke giver god læ for den værste blæst, men beliggenheden er til gengæld ikke optimal, når det er snestorm. Så kan man næsten have indtryk af, at området virker som en magnet på snemasserne. Som lovlydig borger er du derfor nødt til at stå ekstra tidligt op efter en snevejrsnat, for allerede klokken syv skal sneen være ryddet og området saltet eller gruset. Ifølge reglerne skal den forsvarlige farbarhed opretholdes dagen igennem helt frem til klokken toogtyve. Og reglerne gælder i øvrigt for både private og erhvervsdrivende.

Heldigvis kan Snevagten A/S komme dig til undsætning. Vi har huseret i Holtes snebelagte gader i mere end 10 år, og har kunder af alle størrelser, lige fra store multinationale selskaber til private borgere. Er der tale om en kældertrappe eller en lille bid fortov, klarer vi som regel opgaven på god gammeldags maner med kost og sneskovl, men vi har naturligvis også det tunge skyts i beredskab, og klarer uden problemer 10.000 kvadratmeter parkeringsplads i et ruf.

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage – uden diskussion

At kalde os ”sneengle” er måske at gå til yderligheder, men hos Snevagten A/S lægger vi faktisk stor vægt på ordholdenhed, pålidelighed og omhyggelighed i det, vi laver. Vi går faktisk så vidt, at vi uden diskussion annullerer fakturaen, hvis du ikke synes vi lever fuldt op til kontrakten og leverer de aftalte ydelser – uanset opgavens størrelse.

Vi tilbyder alle kunder et bredt serviceprogram, der blandt andet inkluderer:

  • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
  • Døgnberedskab på både mail og telefon
  • Udrykning indenfor en time ved ekstraudkald
  • Fast lav pris på salt – og lagergaranti hele sæsonen
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde
  • Laveste pris og fuld tilfredshed – vi giver garanti

Billigste snerydning i Holte – med garanti

Snevagten A/S er billigere end alle andre. Sådan er det, og derfor opererer vi med prisgaranti. Vi matcher altid ethvert tilbud på sammenlignelige vilkår. Kontakt os gerne, hvis du vil have en indikation af prisniveauet for dine arealer, eller brug prisberegneren her på siden. Vi kommer også gerne ud og besigtiger dine arealer uden beregning. Så kan vi give et helt fast tilbud, du kan forholde dig til.

Du kan booke vores assistance på flere forskellige måder. En af dem er den populære fastprisaftale, hvor udgiften er helt fast, uanset hvor slemt vejret bliver. Det er let at budgettere med, og sikrer dig mod uventede ekstraregninger.

Ring allerede nu på tlf.: 38 71 17 00, eller gør brug af kontaktformularen til højre. Så vender vi hurtigt tilbage, så der kan komme styr på din snerydning, inden himlens sluser for alvor åbner op for snevejr over Holte. Uanset om du vælger en fastprisaftale eller en ad hoc tilknytning, bakker vi dig op. Husk, at vi kan rykke ud inden for 60 minutter, når det virkelig gælder.

Læs vores anmeldelser på Facebook

Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.