Døgnservice
3871 1700

Snerydning i Glostrup

Snevejr er en del af danske vejrlig, og Glostrup går heller ikke fri, når vejrguderne er i drillehumør. Her må man bare lære at glæde sig over skønheden i det hele, når alt er dækket af et hvidt snetæppe. Bagsiden af medaljen er selvfølgelig den obligatoriske snerydning, som både private og erhvervslivet er forpligtet på i forhold til egne arealer og ansvarsområder. Lovgivningen forlanger, at der skal være sikkert at færdes alle steder, hvor borgerne har den daglige gang. Det indebærer blandt andet snerydning og saltning/grusning fra syv morgen til toogtyve aften.

Bevares – der uddeles sjældent bøder, som der ellers er lovhjemmel for, men sagsanlæg er til gengæld jævnligt forekommende, og det kan blive en dyr affære, hvis nogen kommer til skade på dit domæne. Det bedste råd er derfor at holde øje med vejrudsigten, og så ellers sørge for at komme ud af fjerene et par timer tidligere, når der er udsigt til sne.

Snevagten A/S – et godt alternativ, hvis du har andet at se til

Snerydning kan sjældent sættes i kalenderen og dagsplanen, for sneen kommer, når den selv vil. Hvis du har det som de fleste, er dagsrytmen ikke indrettet efter den slags overraskelser, og hvad gør man så lige? Man tegner selvfølgelig en snerydningsaftale med Snevagten A/S. Så er den potte ude – så at sige. Hos Snevagten har vi nemlig altid mandskab og udstyr klar i Glostrup, og kører døgnet rundt, når vejret kalder.

Vi rydder og salter for mange af områdets større virksomheder, men har også mange private kunder. Ingen opgave er for stor, eller for lille. Alle vores kunder tilbydes blandt andet:

  • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
  • Døgnberedskab på både mail og telefon
  • Laveste pris og fuld tilfredshed – vi giver garanti
  • Udrykning indenfor en time ved ekstraudkald
  • Fast lav pris på salt – og lagergaranti hele sæsonen
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde

Du får Glostrups billigste snerydning hos Snevagten A/S

Mange tror fejlagtigt, at professionel snerydning er en dyr affære, men sådan behøver det ikke være. Hos Snevagten A/S får du byens billigste pris – og det med garanti. Vi giver nemlig prisgaranti, og tilbyder at matche ethvert tilbud på enslydende vilkår.

Hvis du vil have en ide om, hvor billigt snerydning og saltning kan gøres på netop dine arealer, kan du indtaste dine data i prisberegneren her på siden, og med det samme få et vejledende niveau. Vi kommer også gerne forbi, og tager bestik af situationen hos dig. Det er en gratis service, og her har vi mulighed for at give et konkret uforpligtende tilbud.

Bemærk også vores unikke tilfredshedsgaranti: Hos os er det sådan, at du kun betaler, hvis du er tilfreds. Lever vi ikke op til kontrakten, får du ingen regning – slut. Ring allerede i dag på tlf.: 38 71 17 00, og lad os tage en snak om mulighederne.

Læs vores anmeldelser på Facebook

Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.