Døgnservice
3871 1700

Snerydning i Charlottenlund

Hvis du er i tvivl om årstiden, kan du altid tage en tur ned ad strandvejen og tjekke statuen af polarforsker Knud Rasmussen. Ligger der mere end 5 centimeter sne på soklen, er det et sikkert tegn på, at det er blevet snerydningssæson i Charlottenlund. Knud Rasmussen er utvivlsomt i sit es, men han har heller ikke noget, hans skal nå. Du skal derimod både nå at rydde sne, passe job og også gerne nå alle de andre 117 ting på programmet.

Heldigvis kan du altid få en hjælpende hånd fra Snevagten A/S. Vi har specialiseret os i snerydning og glatførebekæmpelse for både erhvervsliv og private, og vi klarer alle typer af opgaver, lige fra store erhvervsarealer til små private fortovsstykker og hovedtrapper. Det har vi gjort gennem mere end 10 år. Alle kunder får blandt andet glæde af:

  • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
  • Døgnberedskab på både mail og telefon
  • Udrykning indenfor en time ved ekstraudkald
  • Fast lav pris på salt – og lagergaranti hele sæsonen
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde
  • Laveste pris og fuld tilfredshed – vi giver garanti

Fuld tilfredshed hos alle kunder i Charlottenlund

Hos Snevagten A/S er det en ambition at være de bedste i branchen – intet mindre. Vi sætter en ære i at være ordholdende, omhyggelige og pålidelige, og det er ikke bare øregas. Vi bakker det nemlig op med vores unikke tilfredshedsgaranti, som i al sin enkelthed går ud på, at du ikke skal betale noget, hvis vi ikke til punkt og prikke lever op til de forpligtelser, der er aftalt i kontrakten.

Til trods for, at servicen er i top, er vi stadig de billigste i branchen. Også her er der helt rene linjer, for vi giver prisgaranti, og matcher ethvert tilbud på sammenlignelige vilkår.

Kend reglerne, og undgå bøder og sagsanlæg

Det er næsten et fuldtidsarbejde at overholde loven, når det for alvor er snevejr i Danmark. Myndighederne kræver faktisk, at alle befærdede arealer er ryddede og sikre at færdes på i hele tidsrummet fra klokken 7.00 til 22.00 – bortset fra søndag, hvor du allernådigst kan sove en time længere. Det er ret skrappe krav, og i princippet er der bødestraf for ikke at overholde dem. Du risikerer også sagsanlæg, hvis nogen skulle komme galt afsted på din vagt.

Tegner du en snerydningsaftale med Snevagten A/S, kan du heldigvis sove roligt. Vi klarer det hele, og du kan fokusere på din normale dagligdag. Det er i øvrigt billigere, end du tror. Få syn for sagen ved at indtaste dine data i prisberegneren her på siden, eller kontakt os og få et prisoverslag på snerydning af dine arealer.

Ring nu på tlf.: 38 71 17 00, hvis du vil have det hele på plads inden vinteren hærger i Charlottenlund. Vi kommer gerne ud og besigtiger dine arealer uden beregning, og kan på den baggrund give dig et præcist og uforpligtende tilbud.

Læs vores anmeldelser på Facebook

Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.