Døgnservice
3871 1700

Snerydning i Birkerød

Historisk set kan Birkerød føres helt tilbage til middelalderen. Før da var området dækket af skov (blandt andet birkeskov), men den blev ryddet, for at gøre plads for bebyggelsen. Heraf kommer endelsen -rød i Birkerød, der netop betyder rydning på gammel dialekt. I dag er der ingen birketræer, der skal ryddes, men Birkerød hænger til gengæld fortsat på den årligt tilbagevendende rydning af sne. Det er hårdt arbejde, som ikke altid er lige velkomment. Hvis du vil overholde lovgivningen, skal du nemlig stå så tidligt op, at du kan have dine arealer ryddet og glatførebekæmpet inden klokken 7.00.

Har du andre og bedre ting at tage dig til, kan Snevagten A/S være et godt alternativ. Vi rydder nemlig sne for både private og virksomheder overalt i Birkerød og omegn, og kan også sagtens vende sneploven forbi, hvor du bor. Er der kun tale om en stump fortov eller en trappe, lader vi selvfølgelig sneploven stå, og klarer det på gammeldags vis med kost og skovl. Vi har ti års erfaring, og ved præcist, hvordan opgaven løses mest effektivt i de forskellige situationer.

Garanti for den billigste snerydning i Birkerød

Stor erfaring, kompetente medarbejdere og en velassorteret maskinpark gør os i stand til at udføre snerydning og saltning uhyre kosteffektivt. Du finder derfor ingen andre i Birkerød, der kan gøre det billigere end os. Det giver vi prisgaranti på, og matcher uden tøven alle konkurrenterne på sammenlignelige vilkår.

I vores pris er desuden inkluderet:

  • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
  • Døgnberedskab på både mail og telefon
  • Udrykning indenfor en time ved ekstraudkald
  • Fast lav pris på salt – og lagergaranti hele sæsonen
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde
  • Laveste pris og fuld tilfredshed – vi giver garanti

Du kan med det samme få en indikation af prislejet ved at benytte prisberegneren her på siden, eller kontakte os for en telefonisk vurdering. En helt fast pris får du dog normalt kun, hvis vi lige må komme forbi og besigtige dine arealer. Det koster til gengæld ikke noget, og et tilbud fra os er helt uforpligtende.

Få en snerydningsaftale, og undgå bøder og sagsanlæg

Lovgivningen er helt klar, og i princippet kan der være bødestraf for ikke at holde ejendommen ryddet, hvor mennesker færdes. Langt værre er det dog, hvis nogen rent faktisk skulle komme til skade. Du risikerer sagsanlæg, og det kan blive en dyr affære.

Det er langt billigere at tegne en snerydningsaftale med Snevagten A/S, og vi garanterer, at du bliver tilfreds. Vi har det princip, at du kun skal betale, hvis vi lever 100% op til kontrakten og leverer de aftalte ydelser på tilfredsstillende vis. En aftale kan udformes på flere måder, alt efter dine ønsker. En mulighed er for eksempel fastprisaftalen, som koster et fast beløb uanset vejrforholdene.

Ring allerede i dag på tlf.: 38 71 17 00 eller kontakt os via formularen til højre. Men en snerydningsaftale kan du sove trygt i forvisning om, at vi klarer det fornødne.

Læs vores anmeldelser på Facebook

Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.