Døgnservice
3871 1700

Snerydning i Århus

Er du fra Århus? Så ved du, hvor træls det kan være at bevæge sig ud i kulden for at klare snerydningen og saltningen. Ikke desto mindre SKAL snerydningen og saltningen klares, så dine omgivelser og kunder kan færdes sikkert. Det gør nemlig nas, hvis folk falder og slår sig – særligt på din økonomi!Snerydning i Århus

Derfor tilbyder Snevagten Århus bedste snerydning og saltning! Med vores snerydningsservice går du den kolde tid i møde på en sikker måde, så du kan tillade dig at være lidt ”dorsk” med god samvittighed. Vi rykker forresten også ud jule- og nytårsaften.

 

Prisgaranti på snerydning og saltning hos Snevagten A/S!

Snevagten tilbyder prisgaranti på snerydning og saltning i Århus! Vores prisgaranti indebærer, at du er sikret mod dyre priser på snerydning og saltning, hvis det bliver koldt og sner meget i Århus over vinteren.

Du kan finde prisen på netop din snerydning og saltning i Århus via vores unikke prisberegner her. Vores online prisberegner giver dig en pris på saltning og snerydning i Århus på under 2 minutter!

 

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt vores snerydning og saltning er noget for dig? Så ring eller skriv til os og lad vores professionelle team fortælle dig om Århus bedste snerydning!

 

Altid tilfredse kunder hos Snevagten!

Hos Snevagten har vi en vision: ALLE vores kunder (små som store) i Århus skal være tilfredse!

Vi har kun dygtige og uddannede medarbejdere i vores stab, og de opererer udelukkende med de mest moderne og professionelle maskiner, når de tager sig af din snerydning og saltning!

Du kan altid få fat i Snevagten i Århus, og vi tilbyder døgnservice til jer travle århusianere. Derfor kan du altid komme i kontakt med vores dygtige personale, så vi hurtigt kan rykke ud og ordne din snerydning og saltning.

Skal du have sneryddet og saltet i Aalborg? Så står vi til tjeneste!

Læs vores anmeldelser på Facebook

Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Prisgaranti

Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler. Læs mere om vores prisgaranti her

Tilfredshedsgaranti

Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion. Læs mere om hvordan det foregår.

Vi har sneryddet og saltet hos:

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder