Døgnservice
3871 1700

Snerydning i Aalborg

Er du fra Aalborg? Så prøvliåhørhær (før du selv drager ud i kulden):

Snevagten tilbyder nemlig Aalborgs bedste snerydning og saltning! Med prisgaranti! Undgå derfor frosne tæer og stive fingre, hvis du bor i det høje (og isnende kolde) nord og lad Snevagten klare din snerydning i et snuptag!landsdækkende snerydning og saltning

Med snerydning og saltning fra Snevagten går du og dine omgivelser sikkert den kolde tid i møde! Vi rykker nemlig ud alle dage (også jule- og nytårsaften).

Prisgaranti på professionel snerydning og saltning i Aalborg

Hos Snevagten får du prisgaranti på snerydning og saltning i Aalborg! Det betyder, at du altid er sikret mod dyre priser på snerydning og saltning, hvis vinteren bliver streng i Aalborg. Vi ved nemlig, at Aalborgensere holder godt fast i pengene, og derfor garanterer vi billig snerydning, så du ikke løber ind i ubehagelige overraskelser! Vi synes nemlig også, at det er overpris at betale mere end en 10’er for en fadbamse, og derfor leverer vi professionel og miljøvenlig snerydning og saltning der ikke koster en formue.

Når de billigste leverandører af snerydning og saltning i Aalborg løber tør for salt, får du tit en stor ekstraregning, når de indkøber salt til overpris. Men hos Snevagten er du garanteret en fast pris (fastpriskoncept) uanset hvad! Vi ved nemlig, at et par huneeeere (100) kroner ekstra kan være meget, når der er tale om en uventet (og uvelkommen!) udgift.

Læs vores anmeldelser på Facebook

Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Prisgaranti

Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler. Læs mere om vores prisgaranti her

Tilfredshedsgaranti

Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion. Læs mere om hvordan det foregår.

Vi har sneryddet og saltet hos:

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder