Døgnservice
3871 1700

Få førskeklasses snerydning i Hørsholm

Det er de færreste, der har lyst til at stå op kl. 06.30 i weekenden for at klare den lovpligtige snerydning. Ikke bare fordi det er irriterende at skulle stå tidligt op og iklæde sig flere lag tøj for at kunne holde arbejdet ud, men i lige så høj grad fordi snerydningen er et stort ansvar at løfte.

Hvis du ikke får klaret snerydningen og saltningen, er det nemlig dit ansvar, hvis naboerne, kunderne eller medarbejderne i Hørsholm falder og slår sig. Og selvom der sikkert ikke er nogen, der lægger sag an, kan du være helt sikker på, at det vil skabe en dårlig stemning, hvis én du kender, kommer til skade pga. manglende snerydning. Men det behøver du heldigvis slet ikke bekymre dig om, hvis du tegner en aftale om snerydning af din grund i Hørsholm med Snevagten A/S…

Få Danmarks bedste snerydningsfordele

Gennem mere end et årti har Snevagten A/S været Danmarks førende private snerydningsselskab. I den tid har vi hjulpet nogle af de største danske virksomheder, som Bech-Bruun, McDonalds, Føtex, Shell m.fl. med at klare den lovpligtige snerydning og endnu flere private kunder i Hørsholm med det samme. Vi har med andre ord knowhow og erfaring, der kommer vores kunder i Hørsholm til gode, og gør os i stand til at tilbyde lidt bedre service end konkurrenterne. Og skulle du alligevel få et tilbud fra en konkurrent, der tilbyder de samme fordele, som vi gør – ja, så matcher og overgår vi altid deres tilbud. Herunder kan du se nogle af de fordele, vi tilbyder dig som kunde i Hørsholm:

  • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. Udrykning indenfor 60 minutter ved ekstraudkald.
  • Snerydning og saltning sent på natten, så effekten varer længst muligt
  • Garanti for salt i hele sæsonen til fast lav pris
  • Unik pris- og tilfredshedsgaranti.
  • Dokumentation for udført arbejde med Skyhost GPS-system. Du modtager data, som klokkeslæt, saltforbrug, gps-koordinater mm., umiddelbart efter udført arbejde.

Vælg den snerydningsaftale, der passer dig bedst

Fleksibilitet og pålidelighed er to af vores nøgleord: vi er nemlig altid klar til at tilbyde dig en skræddersyet løsning på netop din opgave, så du ikke kommer til at betale for mere service, end du har behov for. Vi skyder ikke gråspurve med kanoner, men tager udgangspunkt i en gratis besigtigelse af dine arealer i Hørsholm, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig. Du kan desuden bruge vores smarte prisberegner til at få et estimat over prisen, før du ringer til os.

Du kan vælge mellem en fastprisaftale, hvor du betaler et fast beløb for et ubegrænset antal udrykninger, eller vælge at betale pr. udrykning. Vi sidder klar ved telefonerne døgnet rundt – hele året – så vi kan hjælpe dig, når du har brug for det.

Fuld tilfredsheds på snerydning i Hørsholm – eller pengene tilbage

Alt for ofte bliver snerydning til en tillidssag mellem kunde og leverandør. Vi udfører nemlig altid snerydning om natten eller i de tidlige morgentimer, så vi er til mindst mulige gene for vores kunder, men hvis der falder mere sne efter endt arbejde, kan det være svært at se, at vi har gjort vores pligt. Glatførebekæmpelsen har imidlertid stadig stor betydning, da underlaget under sneen i så fald vil være mere skridsikker, fordi vi har spredt salt tidligere (vi kører altid efter DMI’s varsler om glatføre i Hørsholm).

Derfor bruger vi et GPS-system fra Skyhost, der opsamler data om snerydningen, som du får tilsendt efter arbejdet. Dermed har du fuld dokumentation for det udførte arbejde. De samme data bruger vores medarbejdere til at salte mest muligt effektivt og økonomisk undervejs – til glæde for både miljøet og din pengepung.

Som en af de eneste leverandører af Snerydning i Danmark og Hørsholm tilbyder vi desuden tilfredshedsgaranti. Det betyder kort og godt, at du ikke betaler en krone for snerydningen, hvis du ikke er tilfreds med arbejdet – dvs., hvis vi ikke lever op til forpligtelserne i kontrakten. Selvom vi gør alt, hvad vi kan for at klare din snerydning og glatførebekæmpelse i Hørsholm, er vi også kun mennesker, og vi kan lave fejl. Men tilfredshedsgarantien er altså din garanti for, at vores fejl ikke kommer til at lægge dig til last.

Ring til os allerede i dag på tlf. 38 71 17 00 for at indhente et tilbud om snerydning og saltning af dine arealer i Hørsholm. Du kan også udfylde kontaktformularen i højre side. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Læs vores anmeldelser på Facebook

Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.