Døgnservice
3871 1700

Få et skræddersyet tilbud på snerydning i Herning

Når det bliver så bidende koldt, at Herning Blue Fox flytter træningen ud på søerne – ja, så er vintervejret kommet til Herning, og det er tid til at tegne en aftale om snerydning med Snevagten A/S. Ellers skal du selv sætte vækkeuret og fatte sneskovlen, så dine naboer, kunder og medarbejdere kan færdes sikkert på dine ansvarsområder mellem kl. 07 og 22…

Men det er ikke noget, du behøver klare selv. Snevagten A/S er nemlig Danmarks førende snerydningsfirma med mange års erfaring i branchen. Vi har serviceret nogle af de største virksomheder i Danmark, bl.a. Shell, McDonalds, Føtex, Bech-Bruun m.fl., og et hav af private kunder, så mon ikke vi også kan tage os af din snerydning i Herning? Vi sørger for at skræddersy et uforpligtende tilbud, der matcher dine behov og ønsker med udgangspunkt i en grundig besigtigelse af dine arealer. Du får med andre ord altid et vaskeægte håndværkertilbud på snerydning i Herning, når du gør forretninger med os.

Vi tilbyder bl.a..:

  • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. Udrykning indenfor 60 minutter ved ekstraudkald.
  • Snerydning og saltning sent på natten, så effekten varer længst muligt
  • Garanti for salt i hele sæsonen til fast lav pris
  • Unik pris- og tilfredshedsgaranti.
  • Dokumentation for udført arbejde med Skyhost GPS-system. Du modtager data, som klokkeslæt, saltforbrug, gps-koordinater mm., umiddelbart efter udført arbejde.

 

Vores prisgaranti går ud på, at vi matcher og overgår ethvert tilbud fra en konkurrent i Herning eller resten af Danmark, der tilbyder de samme fordele som os selv. Vores tilfredshedsgaranti går ud på, at du intet betaler, hvis vi ikke kan leve op til aftalen, som den fremgår af kontrakten. Sidstnævnte er en helt unik garanti, som du ikke finder hos andre udbydere af snerydning i branchen.  

Snerydning til private i Herning

Alle har brug for at få klaret den lovpligtige snerydning, men for nogle er det en større mundfuld end andre. Ifølge loven skal fodgængere nemlig kunne færdes sikkert på fortovet ud for din grund mellem kl. 07 og 22, og det er et stort ansvar at leve op til – særligt, når man har et arbejde og en familie, der skal passes. Det er jo de færreste, der har lyst til at stille vækkeuret til kl. 06.30 for at skovle sne og sprede grus en lørdag morgen; ligesom der nok  ikke er mange, der har lyst til at klare snerydningen som det første, når de kommer hjem fra en lang arbejdsdag.

I stedet kan du tegne en aftale om snerydning med Snevagten A/S. Så sørger vi for at klare snerydningen og saltningen, mens du er på arbejde, så du kan bruge din tid og energi på sjovere ting, når du kommer hjem. Vi har altid attraktive tilbud og vælger den bedste og billigste snerydningsløsning til netop dine arealer. Ring til os og få et uforpligtende tilbud på tlf. 38 71 17 00, eller brug vores prisberegner til højre for at få en estimeret pris på opgaven.

Snerydning til erhverv i Herning

Erhvervslivet er kendt for at være blomstrende i Herning, men det kan hurtigt visne hen, når sneen begynder at falde, hvis du ikke får tegnet en aftale om snerydning. Der er nemlig ikke meget, der siger inkompetence som et sagsanlæg, fordi en kunde eller en medarbejder er faldet på virksomhedens arealer pga. manglende snerydning og glatførebekæmpelse. For snerydning er måske ikke nogen stor post på budgettet – men den kan blive rigtig dyr at negligere. Så spørgsmålet er, om du har råd til at lade være med at hyre os til at hjælpe dig med snerydningen i Herning…?

Hos Snevagten kan vi i hvert fald tilbyde dig en række forskellige og attraktive snerydningsløsninger. Du kan fx. få en fastprisaftale hos os. Den kan sammenlignes lidt med den kaskoforsikring, du køber til din bil. Konceptet går ud på, at prisen på snerydningen forbliver den samme, uanset hvor mange gange vi skal rykke ud for at snerydde hos dig i Herning. Vi er således juridisk forpligtede til at tage os af din snerydning først – også selvom en af dine konkurrenter smider et kæmpebeløb på bordet for at få snerydning her og nu. Ligesom kaskoforsikringen er den selvfølgelig dyr, hvis det er en sæson, hvor der ikke rigtig falder sne, men den er til gengæld det hele værd, hvis det bliver en hård vinter. Og i modsætning til bilen, hvor du i høj grad selv er herre over, om du kommer galt afsted eller ej, er det umuligt at spå om vejret – så hellere være på den sikre side.

Kontakt os på tlf. 38 71 17 00 eller udfyld kontaktformularen til højre, og bestil en gratis besigtigelse af dine arealer. Så kommer vi hurtigt med et uforpligtende tilbud på snerydning af dine arealer, fastprisaftale eller ej. Husk, at vi kan rykke ud og hjælpe dig med snerydning i Herning på under 60 minutter i akutte tilfælde.  

Læs vores anmeldelser på Facebook

Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.