Døgnservice
3871 1700

Snerydning Esbjerg

Snerydning med Snevagten i Esbjerg

Bor eller arbejder du i Esbjerg, og vil du gerne bestille en snerydning? Så er Snevagten det helt rigtige sted at kontakte. Vi har eksisteret i mere end 10 år, og vi har derfor en stor erfaring med snerydning og saltning af veje. Vi arbejder meget professionelt og målrettet på at få glade og tilfredse kunder, og det gør vi på en række områder. Som kunde hos os er du i centrum, og vi tager dig og dine behov alvorligt.

Hvis du gerne vil bestille en snerydning i Esbjerg, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at snakke med dig og besvare dine spørgsmål, og vi tager også gerne en uforpligtende snak med dig om dine ønsker og behov til en snerydning i Esbjerg. Ring til os eller send os en mail. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Fordele hos Snevagten

Hos Snevagten har vi et stort fokus på at gøre det som nemt og behageligt at være kunde hos os, som muligt.

For at give dig en så god service som muligt har vi blandt andet som fokusområde at begrænse mængden af den salt vi spreder, så vidt muligt. Saltning af vejene kan nemlig skabe mange problemer, som ikke alle er opmærksomme på. Salt kan for eksempel være ødelæggende for naturen og give skader på træer, planter og anden beplantning. Det kan også give rust på bilerne, og det kan også forårsage ødelæggelser på belægninger. Derfor er det vigtigt at begrænse saltmængdenSnerydning i Esbjerg - tilfredshedsgaranti. Det er langt fra alle snerydningsfirmaer, der aktivt forsøger at gøre det, og det er en af de gode grunde til at vælge os. Vi begrænser vores saltforbrug ved at opløse saltet i vand, da det gør det muligt at få en effekt ud af langt mindre mængder salt. Det betyder, at vi hos Snevagten kan nedsætte vores saltforbrug med 40%, og det kan ses på dine omgivelser, når vejene er blevet saltet.

Snerydning i Esbjerg - tilfredshedsgarantiFor at gøre det nemt at være kunde hos os har vi desuden en gratis app til vores kunder, hvor det er muligt hurtigt og nemt at bestille en snerydning på alle tider af døgnet. Her er der også en chatfunktion, hvor de hele tiden vil kunne komme i kontakt med en ledende medarbejder, hvis du har brug for det. Det kan være, hvis du imod vores forventning har en reklamation, som du gerne vil have gjort noget ved. Hvis der skulle være sket fejl eller mangler, vil vi meget gerne vide det, så vi kan hjælpe dig og rette op på fejlen hurtigst muligt.

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Du er altid velkommen til at kontakte Snevagten for en snak om en snerydning i Esbjerg. Vi tager os med glæde af snerydningen foran din butik, forretning, institution, virksomhed eller dit hjem i Esbjerg.

Ring til os i dag for en snak om dine behov for snerydning, så hjælper vi dig til den helt rigtige løsning. Vi giver dig hurtigt et uforpligtende tilbud, så du kan beslutte, om du ønsker at bestille en snerydning hos os.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig til en effektiv og grundig snerydning i Esbjerg hele vinteren over.

Snedrydning af høj kvalitet og styring

Hos Snevagten arbejder vi meget professionelt og grundigt. Det betyder blandt andet, at vi har en stor kontrol og styring af vores arbejde, der sikrer en høj kvalitet. Vi sender regelmæssigt indrapporteringer fra marken til ledelsen, så vi hele tiden kender til behovet for snerydning og saltning. Når vi er i sne-sæsonen er vi konstant døgnbemandet, så vi er klar til at rykke ud, så snart behovet opstår. Vi står klar i akutte situationer, og vores medarbejdere er hele tiden opdaterede om vejret.

Vi har desuden udviklet et særligt program til kundestyring, som gør os i stand til altid at bevare et overblik. Vi kan blandt andet hurtigt se et præcist kort over vores kunders arealer, så vi sikrer, at vores kunder møder op til en sneryddet virksomhed hver dag.

Læs vores anmeldelser på Facebook

Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Prisgaranti

Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler. Læs mere om vores prisgaranti her

Tilfredshedsgaranti

Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion. Læs mere om hvordan det foregår.

Vi har sneryddet og saltet hos:

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder