Døgnservice
3871 1700

Tilfredshedsgaranti på snerydning

Snevagten A/S er stolte af – som de eneste i Danmark – at tilbyde både nuværende og kommende kunder tilfredshedsgaranti på snerydning. For os som markedsledere er kundens mening vigtigere end alt andet, og vi har derfor udviklet vores helt egen og unikke garantiordning.

 

Det betyder tilfredshedsgarantien

Vi gør altid vores bedste – og endda lidt mere. Men på trods af det kan der stadig ske menneskelige fejl. Dem retter vi naturligvis altid op på, så hurtigt som overhovedet muligt. Og hvis du stadig ikke er tilfreds, krediterer vi dig for det udførte arbejde. Uden diskussion – og uanset om det drejer sig om 15 meter fortov eller snerydning af en parkeringsplads på 25.000 m2.

Oven i købet kan du gennem vores døgnservice altid få fat på en ledende medarbejder, som på stedet kan sørge for, at problemet bliver løst med det samme. Nemt og bekvemt for dig – og med garanti for fuld tilfredshed.

 

Vil du vide mere om vores tilfredshedsgaranti? Så kontakt os enten på 3871 1700 eller med formularen til højre

Prisgaranti

Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler. Læs mere om vores prisgaranti her

Vi har sneryddet og saltet hos:

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder