Døgnservice
3871 1700

Dokumentation for udført arbejde

Snevagten leverer naturligvis altid fuld dokumentation for det arbejde, vi har udført. Og vores unikke styringssystem er lige så effektivt, som det er enkelt: Så snart arbejdet er færdigt, bliver det registreret i vores computere og du modtager en mail med dato, klokkeslet og nøjagtige GPS-koordinater for det areal, vores maskiner har ryddet.

 

På den måde kan du til enhver tid følge med i, hvor ofte vi er fremme. Dermed har du garanti for, at der er fuld overensstemmelse mellem faktureringsbeløb og det udførte arbejde.

Men ikke nok med det. Hvert år forbedrer vi vores dokumentationssystemer, så vi til stadighed er branchens førende. For os er snerydning nemlig ikke bare en tillidssag – du har også krav på dokumentation.

Kontakt os allerede i dag og hør hvad vi kan tilbyde netop dig. Vi har løsninger til alle inden for snerydning og saltning.

Prisgaranti

Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler. Læs mere om vores prisgaranti her

Tilfredshedsgaranti

Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion. Læs mere om hvordan det foregår.

Vi har sneryddet og saltet hos:

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder