Døgnservice
3871 1700

Skal virksomheden være snefri hver morgen?

Ja, selvfølgelig skal den det – og derfor arbejder vi primært om natten.

Hvis I tidligere har oplevet problemer med at få sneen ryddet til tiden, skal I vælge Snevagten. Vi garanterer, at I er snefri, inden jeres arbejdsdag begynder. Men vi rykker naturligvis også ud om dagen, hvis vejret kræver det. Og med vores omfattende maskinpark af sneryddere og det nyeste og bedste udstyr kan vi løse selv de største opgaver døgnet rundt.

Vi udarbejder gerne en løsning til netop jeres behov. Hvis udsatte områder omkring jeres ejendom kræver håndarbejde, sørger vi også for det. Ligeledes kan vi udføre særskilte opgaver, som f.eks. rydning af ramper.

Vi sidder døgnet rundt klar til netop at servicere dig. Vi har i sæsonen døgnet medarbejdere på kontoret. Så uanset hvornår du har brug for at komme i kontakt med os, så er vi der. Snerydning og saltning er det vi bruger alt vores tid på i vintersæsonen. Du kan derfor trygt stole på du arbejder sammen med en seriøs partner.

Kontakt os allerede i dag og du kan have et tilbud på snerydning i hånden inden for få dage.

Prisgaranti

Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler. Læs mere om vores prisgaranti her

Tilfredshedsgaranti

Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion. Læs mere om hvordan det foregår.

Vi har sneryddet og saltet hos:

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder