Døgnservice
3871 1700

Saltning med omtanke og ansvar

Har du hørt om saltskader?

Har du haft gule og visne blade, døde planter, træer med grim vækst, og/eller oplevet at dine planter blomstrer sent? Har dine ansatte beklaget sig over rust på bilen? Har du fået ødelagt dine belægninger efter vinteren? Ja, så har du med stor sandsynlig oplevet konsekvenserne af vinterens saltspredning.

 

Digitale målinger sikrer færre saltskader

Hos Snevagten gør vi alt, hvad vi kan for at nedbringe brugen af salt for at vores kunder – både de private og virksomhederne – ikke skal trækkes med de irriterende og unødvendige saltskader.

Vi har f. eks, som en af de eneste private udbydere af snerydning og saltning, udstyret alle vores saltspredere med digitale måleenheder. Målerne viser hele tiden det eksakte og aktuelle forbrug af gram salt per kvadratmeter. Og på de store maskiner er der monteret kameraer, som viser mængden af salt der sendes gennem saltsprederen. Alle disse informationer bliver sendt til både hovedkvarteret og chaufføren, så begge parter har et overblik over situationen.

Vores chauffører har herefter mulighed for at øge eller mindske doseringen af salt efter de aktuelle forhold (hvilket naturligvis er en kunst, de er uddannet udi). Derved kan vi sikre, at der altid bliver saltet på det mest miljørigtige og besparende niveau – til glæde for både miljø og økonomi.

 

Mere tø-effekt med mindre salt

Man kan undre sig over, at stort set alle vælger at bruge salt som tømiddel, når der rent faktisk findes miljørigtige alternativer som CMA og kaliumformiat der virker mindst lige så godt (eller bedre).

Det skyldes kort og godt, at salt er væsentligt billigere end de andre tømidler. Og hvor interesserede vi end er i at udbyde miljørigtig saltning, er vi i højere grad interesserede i at tilbyde vores kunder den bedst mulige pris for ydelsen.

Men vi forsøger i stedet at sprede mindre salt (som nævnt herover) samt at booste saltens effekt. Det gør vi f. eks ved at opløse saltet i vand før brug. Det gør nemlig, at saltet bliver virksomt ved endnu lavere temperaturer, OG det medfører, at vi kan nedsætte saltforbruget med op mod 40 %.

Men vi bruger gerne andre tømidler, hvis vores kunder er interesserede i at spendere lidt ekstra for miljøets skyld! Kontakt os for at høre mere.

Prisgaranti

Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler. Læs mere om vores prisgaranti her

Tilfredshedsgaranti

Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion. Læs mere om hvordan det foregår.