Døgnservice
3871 1700

Sådan arbejder vi med snerydder

Ingen opgaver er for store eller små, vi har maskiner til at matche dit behov

Uanset, om det kun drejer sig om et lille fortov og en baggård eller om en parkeringsplads på 10.000 m², er vi parate med glatførebekæmpelse udført af de bedst uddannede folk og de mest effektive maskiner. Snevagten har i over ti år leveret Storkøbenhavns bedste saltning og snerydning, og vi dækker i dag hele Danmark.

 

Rydning af mindre arealer

Mindre ejendomme i byen snerydder vi med håndkraft, eftersom det har vist sig at være den hurtigste løsning (vi fejer altid i fortovsbredde og på trappetrin til hoveddør). Det samme gælder mindre gårdarealer, hvor det ikke er muligt at anvende maskiner.

På større fortovsarealer anvender vi en lille fejemaskine, som både fejer og salter (trappetrin ryddes dog stadig i hånden, og vi fejer i fortovsbredde). Disse maskiner er også velegnet til større gårde, hvor skraldespande og cykelstativer gør pladsen trang.

 

Større parkeringspladser og lignende

Til større parkeringspladser og veje bruger vi vores store traktor med plove på op til 4,2 meter i bredden. Traktoren fungerer samtidig som saltspreder, og er yderst velegnet til at sikre gennemkørsel på selv store pladser. Så selv hvis din virksomhed har meget store udenomsarealer, er det intet problem for Snevagten. Kontakt os gerne for tilbud

 

Skoler og offentlige institutioner

Skoler og andre offentlige institutioner har særlige behov. Glatførebekæmpelsen skal som regel udføres inden kl. 7, og det klarer vi naturligvis også. Vi rydder både udenomsarealer og selve skolegården. Alt sammen indenfor den aftalte tidsfrist.

 

Vi løser enhver opgave med stor omhu

Både større og mindre opgaver løses naturligvis med den samme omhu. Så uanset hvilken type snerydning, du har brug for, kan du trygt kontakte os på tlf. 38 71 17 00 og aftale et konsulentbesøg. Vi giver altid et tilbud med fast pris og kontrakt – og du betaler kun for de gange, vi rykker ud.

Prisgaranti

Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler. Læs mere om vores prisgaranti her

Tilfredshedsgaranti

Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion. Læs mere om hvordan det foregår.

Vi har sneryddet og saltet hos:

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder