Døgnservice
3871 1700

Maskinpark – Vi har snerydningsmaskiner til alle opgaver

Til at udføre arbejdet har vi forskellige snerydningsmaskiner og hjælpemidler til at hjælpe os med snerydning.

Er der tale om et mindre fortov 1 til 3 opgange bliver saltning og snerydning gjort af vores folk ved hånden. Det har vist sig ud fra erfaring at dette er den hurtigste løsning. Vi fejer altid i fortovsbrede og trappetrin til hoveddør. Mindre gård arealer, hvor det ikke er muligt at komme ind med maskine bliver opgaven løst bedst med håndkraft. Det særlige kendetegn ved vores snerydningsmaskiner er at de altid fremstår 100% serviceret så vi i løbet af sæsonen aldrig oplever nedbrud af nogen art.

Taler vi som større fortovs arealer bliver den lille fejemaskine taget frem, som både fejer og salter. Trappetrin bliver stadig taget i hånden. Der bliver fejet i fortovsbrede. Snerydningsmaskinen er også velegnet til større gårde hvor pladsen alligevel er træng op til skralde spande og cykelstativer.

Til større parkeringspladser og veje tilbyder vi vores store traktor som tager 4,2 m i bredden, den salter også samtidig. Denne maskine kan tage de helt store arealer og sikre sikker gennemkørsel for alle. Så står du med en større plads eller lignende, så kan vi give et snerydnings tilbud helt uforpligtigende.

Kendetegnet for alle vores services er at de bliver udført med omhu. Du kan derfor uanset behov trygt ringe til os på 3871 1700 for at bestille en konsulent ud. Vi giver altid tilbud med fast snerydnings pris og kontrakt. Og du skal kun betale for de gange vi rykker ud.

Besøg vores youtube kanal og se nogle af vores maskiner.

maskinpark i Danmark

Prisgaranti

Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler. Læs mere om vores prisgaranti her

Tilfredshedsgaranti

Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion. Læs mere om hvordan det foregår.

Vi har sneryddet og saltet hos:

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder