Døgnservice
3871 1700

GPS-styret snerydning og saltspredning

Er du bange for at din leverandør af snerydning og saltning tager dig ved næsen? Eller at du ikke får tilstrækkelig valuta for pengene?

Snerydning og saltning er i alt for mange tilfælde en tillidssag mellem kunde og leverandør. Det er trods alt svært at bevise, om der har været sneryddet og saltet i løbet af natten, hvis sneen begynder at fyge kort efter.

Men arbejdet er ikke bare en tillidssag for Snevagten – vores kunder får nemlig dokumentation for det udførte arbejde!

 

Dokumentation vha. SkyHost GPS-system

Snevagten bruger et GPS-system fra SkyHost til at dokumentere arbejdet. Systemet fungerer ved at opsamle information om det ryddede areal og mængden af forbrugt salt.

I praksis fungerer det ved, at data, som dato, klokkeslæt, gps-koordinater og saltforbrug, bliver sendt direkte til dig efter udført arbejde.

På den måde kan du være helt sikker på, at du ikke bliver snydt!

 

Store miljømæssige fordele

Vha. GPS-systemet kan vi også sikre, at snerydningen og saltningen foregår på den mest miljøvenlige måde.

Det er nemlig ikke kun dig der får glæde af de mange data. Også chaufføren bag sneploven har adgang til her og nu data om sin aktuelle snerydning (herunder saltmålinger fra de digitale måleenheder der er monteret på vores saltspredere), som han kan bruge til at bedømme mængden af salt der skal spredes.

Chaufføren bliver naturligvis grundigt oplært i at aflæse og udnytte informationen, så han kan foretage den bedste og mest effektive saltning og ikke kommer til at salte to gange samme sted.

 

Vores GPS-system betyder kort sagt:

  • Bedre og mere effektiv saltning til gavn for miljøet.
  • Forbedret ruteplanlægning så sneploven ikke bruger unødig brændstof og bliver udsat for unødig slid.
  • Mulighed for optimal styring og kommunikation fra hovedkvarteret, f. eks ved farligt vejr, risiko for ejendomsskader etc.

Prisgaranti

Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler. Læs mere om vores prisgaranti her

Tilfredshedsgaranti

Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion. Læs mere om hvordan det foregår.

Vi har sneryddet og saltet hos:

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder