Døgnservice
3871 1700

Forebyg vinterskader på sommerhuset

Der er ikke meget, der er hyggeligere end at fejre juledagene i sommerhuset i familiens skød, men der venter mange en grim overraskelse, når de opdager, hvordan Kong Vinter har hærget sommerhuset. Hver ottende sommerhusejer kommer nemlig hvert år ud for vinterskader på sommerhuset, bl.a. i form af sprængte vandrør, vandskader etc.

Med udsigt til en kold og snerig vinter, er det endnu vigtigere, at du forbereder sommerhuset på vinterens komme. På den måde kan du undgå irriterende vinterskader, der hurtigt vokser sig store og besværlige, fordi de næsten altid bliver opdaget for sent.

3 gode råd til at undgå sprængte vandrør

Med disse enkle forholdsregler kan du forebygge sprængte vandrør og vandskader på sommerhuset:

 1. Tøm vandrør, varmtvandsbeholder og cisternen i toilettet.
 2. Hold tagrender og nedløbsrør rene og fri for blade
 3. Vær sikker på, at regnvandet løber væk fra huset.

Du tømmer vandrørene ved at lukke for vandet og efterfølgende åbne hanerne. På den måde bliver rørene tømt og risikerer ikke at sprænge, når det bliver frost. Husk også at tømme eventuelle udendørs vandhaner og haveslanger.

Du kan evt. tilsætte en smule kølervæske til toilet, vask og gulvrist.

Undgå stormskaderne – tjek tag og grund

Det er ikke kun sne og kulde, der kan forvolde skader på hus og sommerhus. Efteråret og vinteren er berygtede for deres storme, og derfor er det vigtigt, at du fjerner træer, der er rådne og syge eller har løstsiddende grene. Hvis træet vælter i en storm og forårsager skade på naboens hus, er det nemlig dig, der bliver holdt erstatningsansvarlig.

Du sikrer dit sommerhus mod efterårsstormene ved at:

 • Undersøge om taget er helt, og at tagplader og tagpap ikke sidder løst.
 • Tage havemøbler og løse udendørs genstande ind, så de ikke blæser rundt og forvolder skade under en storm.
 • Fælde rådne træer og beskære grene, der udgør en sikkerhedsrisiko.

Du kan selvfølgelig aldrig vide dig 100 pct. i sikkerhed for en kraftig storm, men ved at tage ovenstående forholdsregler har du i hvert fald forberedt dig så godt som muligt.

Kilde: Codan Forsikring.

Det er op til dig, om du vil rydde for sne

Mange sommerhusejere bliver hver vinter i tvivl om, hvorvidt de har pligt til at rydde deres sommerhusgrund for sne på samme måde som deres helårsbolig. Men det har de ikke. Det er udelukkende en pligt for ejere, der har ret til at bo i husene hele året rundt. Hvis sommerhuset ligger i et område med privat fællesvej, der tilhører en grundejerforening, vil det derfor udelukkende være de sommerhusejere, der har ret til at bo i huset hele året rundt, der har pligt til at holde fællesvejen fri for sne.

Det er med andre ord 100 pct. frivilligt, om du sørger for glatførebekæmpelse på din sommerhusgrund.

Nye snerydning regler 2016 i Herning

Er der sket ændringer i snerydning reglerne for 2016, spørger du måske? Noget, der bestemt er vigtigt at vide, før sneen for alvor begynder at falde. Det korte svar er nej, selvom visse kommuner løbende laver små ændringer. Overordnet set gælder nemlig de samme regler, du er vant til.

Vigtigt at vide er imidlertid, at du nu kan få håndværkerfradrag for snerydning! Læs mere om det længere nede i indlægget.

Grundejere kan slippe for vedligeholdelse i særlige tilfælde

Overordnet set gælder de regler, du kan læse om herunder, og det er da også som regel ret ligetil at finde ud af, hvilke pligter man har som grundejer. Men der kan selvfølgelig opstå tvivlsspørgsmål ved særlige tilfælde.

Det skete bl.a. sidste år i Herning kommune, hvor en 75 årig grundejer var utilfreds med at skulle vedligeholde et fortov, han ikke havde direkte adgang til. Selvom der kun var én meter mellem stien i haven og fortovet, skulle grundejeren gå hele 216 meter for at komme om og holde stykket ved lige. Det mente han ikke var rimeligt og fik medhold i sagen, så han fremover slipper for vedligeholdelsen.

Læs mere om sagen her.

Også i Bornholm har man vedtaget nye regler for snerydning. De indebærer bl.a., at kommunen må prioritere mere i snerydningsopgaverne, så mindre veje nedprioriteres. Det betyder, at bornholmerne kan risikere at køre på veje med op til 15 cm sne.

Sådan er snerydningsreglerne i de fleste kommuner i 2016

Det er nemt at glemme sine snerydningsforpligtelser efter en lang sommer, hvor tankerne har kredset om alt andet end sne og is. Her får du derfor en kort gennemgang af reglerne, som de ser ud:

 • Folk skal kunne færdes sikkert på fortovet ud for din ejendom mellem kl. 07 og 22 i hverdagene, dog 08-22 om lørdagen.
 • Pligten gælder de første 10 m fra ejendommens skel og gælder for hele fortovets bredde. Eller minimum 2 meter.
 • Du må ikke smide sneen foran brandhaner eller på cykelstien. Sneen skal samles i en vold på fortovet langs rendestenen eller langs rendestenen på kørebanen.
 • Du skal både rydde for sne OG sørge for glatførebekæmpelse ved at sprede grus eller salt.

Reglerne kan variere en smule fra kommune til kommune, så det er en god idé at tjekke din kommunes hjemmeside, hvis du vil være helt sikker på reglerne.

OBS: I 2016 kan du få håndværkerfradrag til snerydning

En ting, der er blevet fornyet, er imidlertid, at snerydning falder ind under håndværkerfradraget, så du kan trække dine udgifter fra i Skat, hvis du hyrer et firma, fx. Snevagten, til at tage sig af snerydningen.

Det er særlig attraktivt for bl.a. grundejerforeninger på private fællesveje og virksomhedsejere, der har et udvidet ansvarsområde og ofte kommer i problemer med myndighederne, fordi de ‘glemmer’ omfanget af deres snerydningspligt.

Du er altid velkommen til at ringe til os hos Snevagten på tlf. 38 71 17 00, hvis du har spørgsmål til snerydningen, håndværkerfradrag e.l., eller gerne vil bestille et uforpligtende tilbud på snerydning af dine arealer. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Hård vinter i vente

Ifølge DMI’s sæsonprognose fra d. 12 oktober kan vi godt forberede os på en kold og hård vinter i sæsonen 2016/17 – og mulighed for den første hvide jul siden 2010. Det kan faktisk blive den koldeste vinter i seks år, hvis prognosen holder stik.

DMI’s tidlige prognose ser tre måneder frem og giver dermed et bud på vejret i de første to vintermåneder, december og januar.

Højtryk i december og januar giver risiko for sne

Efter en forholdsvis lun november måned kan der opstå et højtryk nord for Danmark, som giver os den kolde luft fra Skandinavien snarere end den varme luft fra Sydvesteuropa. Derfor har vejret i december potentiale til at blive koldere end normalt, så nedbøren falder som sne.

Januar kan ifølge prognosen blive endnu koldere, fordi højtrykket flytter sig længere vestpå i længere perioder ad gangen, hvor det blokerer for den lune vestenvind. Dermed får vi udelukkende kold luft fra nord og nordøst, hvilket betyder, at vejret har potentiale til at blive betydeligt koldere end normalt.

Sådan var julevejret de sidste fem år

Med udsigt til en (muligvis) hvid jul kan det være rart med et tilbageblik på de sidste par år, så du kan huske, hvornår julen egentlig sidst var hvid…

Julen 2009: Julen 2009 blev den første hvide jul i 14(!!) år. Temperaturen juleaftensdag lå omkring frysepunktet, og der lå ca. 10 cm sne flere steder i landet.

Julen 2010: Hvid jul igen! For første gang i dansk vinterhistorie fik vi hvid jul to gange i træk – og mange steder lå der over 20 cm sne! Vildest gik det for sig på Bornholm, hvor der i juledagene officielt lå 140 cm sne på joden – og snedriver på over fem meter! December måned var desuden den næstkoldeste nogensinde med gennemsnitligt -3,9 grader og nætter med ned til -23 graders frost.

Julen 2011: Mild. Regnfuld. Kedelig. Julen, som vi kender den i Danmark – der var endda solskin juleaftensdag.

Julen 2012: Den 23 december ramte en snestorm landet, men den efterfølgende dag fik vi mildere luft med 3-5 grader. Dermed smeltede det meste sne i løbet af dagen, og det blev i stedet en sjappet affære. Lige ved og næsten.

Julen 2013: Den diametrale modsætning til julen anno 2010. Den næstvarmeste december med middeltemperatur på 5.3 grader kulminerede juleaften med temperaturer mellem 8-10 grader og hård vind.

Julen 2014: Selve juleaften blev ikke hvid, men mange vågnede op til sne julemorgen. Hvor sneen i 2012 kom en anelse for tidligt, kom den en anelse for sent i 2014.

Julen 2015: Endnu en mild jul i stil med 2013 – 7-10 grader over hele landet med en masse blæst og lange udsigter til sne og kulde.

Gennem de sidste mange år i branchen har vi prøvet lidt af hvert – lige fra kedelige og milde vintre til vilde snestorme og hård frost, hvor vi har knoklet i døgndrift. Derfor kender vi også til de fleste problematikker, der kan opstå i en hård vinter, og vi har derfor brugt lang tid på at optimere vores forretningsgange, så vi kan sikre os, at vi kan hjælpe alle vores kunder med de ydelser, de har krav på.

Hos Snevagten A/S forbereder vi os på jule- og vintertravlhed

Vi forbereder os altid til en hård vinter ved at sikre os, at vognførere og personale kan tilkaldes med et øjebliks varsel døgnet rundt; ved at forstærke maskiner og traktorer, så de kan klare selv de største og sammenkørte snedriver, og selvfølgelig ved at tjekke op på alle kundernes unikke arealer, så vi kan vælge de hurtigste og bedste ruter. Det er helt afgørende, da vi er nødt til at vide, præcis hvordan vi skal reagere, når først telefonerne begynder at gløde under en snestorm.

Vil du ikke tages på sengen af snestormen i sæsonen 2016/17? Så skynd dig at tegne en aftale om snerydning med Snevagten A/S – ring til os døgnet rundt på tlf. 38 71 17 00

Glatførebekæmpelse regler

Reglerne for glatførebekæmpelse i Danmark siger, at gående skal kunne færdes sikkert på fortovet ud for din grund mellem 07 om morgenen og 22 om aftenen.

Det indebærer, at du skal rydde fortovet for sne OG sikre mod glat føre ved at sprede sand, salt eller grus. Dit ansvarsområde starter fra de første 10 meter fra skellet, dog med visse undtagelser, fx. hvis du bor på gågade e.l.

Du skal sørge for at rydde i hele fortovets bredde. Der gælder særlige regler for private fællesveje, hvor du (sammen med de andre på vejen) har ansvaret for glatførebekæmpelse på både vej og fortov.

TIP: Lav en saltlage med 1 del salt og 4 dele lunkent vand. Så sparer du på salten og skåner dermed miljøet, samtidig med at saltningen bliver langt mere effektiv.

Det er dyrt at ‘glemme’ glatførebekæmpelsen

Hvis en person falder og kommer til skade på fortovet ud for din grund, fordi du har forsømt glatførebekæmpelsen, kan det blive rigtig dyrt. Der er set erstatningskrav på mellem 25.000 og 100.000 kr, skriver Politiken, og det er ikke unormalt. Forsikringsselskabet TrygVesta fortæller, at de årligt ser mellem 15-25 erstatningssager af den slags.

I de fleste tilfælde vil det såkaldte grundejeransvar i husforsikringen dække erstatningen, men det er ikke alle husejere, der har den forsikring. Vær derfor sikker på, at du har forsikringen – det kan jo ske, at nogle kommer galt afsted ud for din grund, mens du er på arbejde og ikke har haft mulighed for at udføre glatførebekæmpelsen.

Brug den rigtige slags salt og undgå skader

Salt er det mest effektive middel til glatførebekæmpelse, men det er samtidig et stort miljøproblem. Traditionelt vejsalt ødelægger nemlig biler, buske, træer og støvler, laver huller i asfalten og kan forurene grundvandet. Det har fået Informationscenteret for Miljø og Sundhed (IMS) til at anbefale, at man køber mere skånsomme salte, fx. miljømærkede midler. De er typisk dyrere, men langt bedre for miljøet.

Der findes også gode alternativer til vejsalt, som CMA (kaliumformiat) eller kalciumklorid, der er mere miljøvenlige end almindelig vejsalt (natriumklorid), men de er, desværre, også en del dyrere.

Du kan også vælge at sprede grus eller sand. Hverken eller kan dog svanemærkes, da de kan afgive skadelige partikler til luften, når de spredes, og da man skader grundvandet ved at fjerne naturgrus. Derudover er sand og grus naturligvis mindre effektive alternativer til salt, da de hurtigt bliver skyllet væk og ikke smelter isen.

Det mest udbredte i dag er at sprede en såkaldt saltlage, som består af 1 del salt og 4 dele lunkent vand. Det sparer på saltet og er desuden langt mere effektivt, da det sænker vandets frysepunkt helt ned til -21 grader ved en mættet opløsning. Nogle blander også en smule salt i grus eller sand.

Regler for snerydning i lejebolig

Det er som udgangspunkt udlejeren, der har pligt til at udføre snerydning og glatførebekæmpelse foran ejendommen, ikke lejeren. Det betaler lejeren til gennem huslejen.

Som lejer kan du dog få skrevet ind i lejekontrakten, at du selv vil sørge for snerydningen og glatførebekæmpelse, fx. mod en lavere husleje. Det er ofte en win-win for begge parter, fordi lejeren sparer penge, mens udlejeren slipper for besværet med snerydningen.

Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at eventuelle erstatningskrav ALTID tilfalder udlejeren – også selvom det ifølge lejekontrakten er lejeren, der har påtaget sig ansvaret for snerydningen. Hvis en person derfor falder og slår sig, så er det altså altid udlejeren, som står til ansvar. Derfor er det vigtigt at have nogle klare aftaler om snerydning mellem udlejer og lejer.

Der skal være ryddet for sne mellem 07 og 22

Ifølge loven skal fortove, trapper, indkørsler, opgange o.l. være ryddet for sne ‘hurtigst muligt’ efter snefald. I praksis er det mellem kl. 07 og 22. Om søndagen dog først fra kl. 08.

Der skal ryddes ti meter fra ejendommens skel med visse undtagelser. Hvis der eksempelvis er en offentlig vej eller -område inden for de 10 meter, skal du kun rydde mellem ejendommen og det areal. Og hvis du bor i en gågade eller ved en legeplads, skal du kun rydde 2.5 m fra ejendommens skel.

Du skal rydde i hele fortovets bredde – eller minimum to meter. Sneen skal placeres i en vold på vejen langs rendestenen, så den ikke spærrer hverken vejbane, cykelsti, færdselsovergange eller brandhaner og lyskrydsinstallationer m.fl.

Selvom det forholder sig sådan i de fleste kommuner, kan der gælde særlige regler for netop din kommune. Tjek derfor din kommunes hjemmeside for at være helt sikker.

Snerydningspligt

Du har nok mere end én gang brokket dig (eller hørt nogle brokke sig) over, at kommunen ikke har ryddet jeres vej for sne og is, og tænkt at: “så gider jeg xxndeme heller ikke rydde mit fortov”…

Men sådan forholder det sig bare ikke. Det ændrer nemlig ikke noget ved din pligt, at kommunen ikke har ryddet for sne og is på din vej. ALLE boligejere har ALTID snerydningspligt ud for deres grund. Og den private pligt ophæves ikke, bare fordi kommunen ikke har gjort deres pligt.

Hvorfor skal jeg rydde for sne, når kommunen ikke gør det?

Det offentliges snerydningspligt fastsættes af kommunen efter forhandling med politiet. Og de forhandlinger kan komme til at betyde, at visse strækninger ikke bliver ryddet for sne, fordi kommunen og politiet prioriterer hovedveje o.l.

Selvom din vej ikke er blevet ryddet af kommunen, har du stadig pligt til at:

 1. Rydde sne og salte eller gruse fortovet og udvendige trapper ud for din ejendom
 1. Du har pligt de første 10 meter fra ejendommens skel med visse undtagelser. Tjek de eksakte regulativer med din kommune.

Hvis nogen kommer til skade på dit ansvarsområde, er det dig, der bliver erstatningsansvarlig, ligesom du kan risikere at få bøder fra det offentlige, hvis du ikke rydder for sne. Kommunen kan også sørge for at få sneryddet på dit ansvarsområde, hvis du ikke får det gjort – og på din regning.

De private fællesveje er et stort problem

Hver eneste vinter er der et utal af veje, som sner fuldstændig til, fordi de ikke bliver ryddet én eneste gang. Det er de såkaldte private fællesveje, som er det store problem.

Her ‘glemmer’ borgerne nemlig konsekvent, at de har pligt til ikke bare at rydde fortov, men også kørebanen ud for deres grund og ud til vejmidten. Pligten gælder ALLE de veje, som borgernes grund grænser op til – ikke kun den vej, der er udkørsel til.

Og selvom negligeringen af snerydning er ulovlig, har politiet ikke ressourcer til at tage sig af de mange klager, der strømmer ind i løbet af vinteren over de farlige private fællesveje. Resultatet er, at vejene bliver mere og mere ufremkommelige i løbet af vinteren med flere faldulykker og klager til følge.

Er du borger på en privat fællesvej, hvor I aldrig får ryddet for sne og is? Så kan jeres boligforening lave en fast aftale om snerydning med Snevagten. Ring til os nu på tlf. 38 71 17 00, og få et godt tilbud – vi ser frem til at høre fra dig.

Regler for snerydning København

Der gælder følgende regler for snerydning i København Kommune:

 • Du skal rydde sne og salte eller gruse fortovet og udvendige trapper ud for din ejendom

Din pligt gælder de første 10 meter fra ejendommens skel. Hvis der inden for de 10 meter er en vej eller sti som andre bruger, skal du kun rydde for sne mellem din ejendom og stiens/vejens begyndelse. Ved gågader eller legepladser skal du dog kun rydde 2.5 meter fra ejendommens skel.

Snerydning regler privat vej

Det er normalt, kommunen der har ansvaret for at rydde vejen for sne og is, men ikke hvis du bor på en privat vej eller en fællesvej. Her er det dig selv og/eller grundejerforeningen, der har ansvaret for at holde vejen farbar.

Der er imidlertid forskel på private veje og private fællesveje. En privat vej er en vej, som kun du har adgang til. Det kan fx. være en indkørsel e.l. Den har du ene og alene ansvaret for at holde fri for sne og is.

Regler for snerydning på fortove

At skovle sne er ikke det første, de fleste har lyst til, når de står ud af sengen om morgenen. Men du har ikke desto mindre pligt til det og kan blive straffet med bøder, hvis du forsømmer det.

I dette indlæg kan du få svar på alle de væsentlige spørgsmål om din snerydningspligt.

Hvordan er reglerne for snerydning på fortove?

Det hedder sig i loven, at du skal sørge for at rydde fortovet for sne ‘så hurtigt som muligt’. Men eftersom ingen af os er så pligtopfyldende, at vi står op flere gange i løbet af natten for at rydde fortovet for sne, gælder der heldigvis en noget mere håndgribelig praksis: nemlig at du skal holde fortovet fri for sne mellem kl. 7 morgen og kl. 22 om aftenen. Om søndagen kan du dog tage den lidt mere med ro, her skal fortovet nemlig først være ryddet for sne fra kl. 8.

Du skal både sørge for at rydde fortovet OG sikre mod glat føre ved at sprede salt eller grus.

Hvor meget har jeg pligt til at rydde?

Du har som udgangspunkt pligt til at rydde de første 10 meter fra ejendommens skel. Der er dog et par undtagelser. Hvis du bor på en gågade e.l., skal du fx. kun rydde de første meter fra huslinjen. Hvis der er et færdselsareal, som er beregnet til andre end folk med ærinde til din ejendom, indenfor de første 10 meter, skal du også kun rydde mellem din ejendom og det pågældende færdselsareal.

Du skal rydde fortovet i hele sin bredde – eller mindst to meter. Hvis det er muligt, skal du samle sneen i en vold på fortovet langs rendestenen eller også på kørebanen langs rendestenen. Du må ikke smide sneen på cykelstien og spærre for den – det samme gælder brandhaner.

Hvis du bor på en privatvej, har du også pligt til at rydde kørebanen på samme måde som fortovet.

Hvad skal jeg gøre, hvis der falder sne, mens jeg er på arbejde?

Du behøver ikke tage hjem fra arbejde for at rydde sne og salte. Du skal bare sørge for at få det gjort, så snart du kommer hjem.

Hvad så, hvis det sner, mens jeg er på ferie?

Du har stadig pligt til at rydde og salte, selvom du er på ferie og kan derfor stadig blive draget til ansvar, hvis folk falder og slår sig ud for din ejendom. Lav derfor en aftale med naboen eller en professionel om at få sneryddet, mens du er væk.

Hvad sker der, hvis jeg undlader at snerydde?

Hvis du ikke overholder reglerne om snerydning, kan kommunen vælge at få saltet og ryddet – men på din regning. Du kan også få en bøde af politiet for at sløse med snerydningen, typisk i omegnen af 150-200 kr.

Derudover kan skraldemanden og postbudet nægte at udføre deres arbejde.

Hvad sker der, hvis nogen kommer til skade på din grund

Hvis en person falder og slår sig, fordi du har sløset med snerydningen, kan personen forlange erstatning for eksempelvis tabt arbejdsfortjeneste, svie og smerte, ødelagt tøj osv. Det er de almindelige erstatningsregler, der gælder, og i de fleste tilfælde vil din ansvarsforsikring betale, hvis du har sådan en knyttet til din husforsikring. Ellers må du selv punge ud. Du kan også risikere at få en bøde i samme ombæring.

For at du bliver erstatningsansvarlig, skal modparten bevise, at du har forsømt din pligt til at rydde og salte fortovet. Det vil ofte være i form af vidneudsagn.

Hvis du mangler svar på noget eller ønsker professionel hjælp til snerydningen, er du velkommen til at kontakte os døgnet rundt på tlf. 38 71 17 00.

Snerydning Odense – eventyrlig god service

Er du fra Odense? Så kan du være helt rolig: Snevagten har nemlig en stærk snerydnings- og saltningsafdeling i Odense! Vi tager os professionelt og effektivt af din snerydning og saltning, så du selv og dine kunder og medarbejdere kan færdes sikkert.

Vi er nemlig iskolde på den gode måde (ikke ligesom Snedronningen) og klarer snildt din virksomheds eller institutions snerydningsarbejde. Der er ikke noget magisk over vores snerydning, selvom vores serviceydelser og super gode tilbud nogle gange kan virke helt eventyrlige! Vi klarer nemlig snerydning og saltning alle vinterens dage – også jule- og nytårsaften. På den måde kan du nyde en god kop kaff’ uden at bekymre dig om den fygende sne udenfor.

Vi klarer alle opgaver med snerydning i Odense. Ingen opgave er for stor eller svær

Snevagten klarer alle opgaver med snerydning i Odense. Ingen opgave er for stor eller svær.

Du kan ringe til vores beredne serviceteam døgnet rundt på tlf. 38 71 17 00 eller estimere prisen på dit snerydningsarbejde vha. vores prisberegner.   

Herunder kan du læse mere om vores Snerydning Odense koncept

Snerydning Odense giver eventyrlige fordele!

Det unikke ved Odense er naturligvis dets verdensberømte bysbarn H.C. Andersen og hans udødelige eventyr. I bedste H.C. Andersen eventyrstil har vi derfor udarbejdet en trefoldig servicepakke til vores Snerydning Odense koncept med unikke fordele:

 • Prisgaranti på snerydning og saltning i Odense! Med Snevagtens prisgaranti kommer du aldrig til at betale overpris for snerydning og saltning, hvis vinteren bliver hård. Og du er desuden altid sikret den billigste pris på din snerydning og saltning: vi matcher nemlig enhver konkurrents pris der tilbyder det samme som os!
 • Tilfredshedsgaranti! Som det eneste snerydningsfirma i Danmark har vi en tilfredshedsgaranti. Det betyder, at du ikke skal betale en klejne, hvis snerydningen ikke er udført tilfredsstillende i overensstemmelse med aftalen! Og det betyder desuden, at vi prompte udbedrer alle eventuelle skader, vi måtte forårsage. 
 • Højteknologisk dokumentation af alt arbejde! Vi forsøger altid at gøre lidt ekstra for vores kunder og mener f. eks, snerydning skal være mere end blot en tillidssag. Ifølge os har du krav på dokumentation! Vha. vores unikke styresystem modtager du derfor GPS-koordinater for det ryddede areal – det er helt unikt i branchen!
snerydning frederiksberg

Det kan altid betale sig at hyre Snevagten til snerydningsarbejdet

Undgå kolde fødder med vores Snerydning Odense

Har du læst H.C. Andersens eventyr Snedronningen? Ellers er man vel ikke rigtig Odense-indbygger? Eventyret er nemlig fuld af misligholdte løfter og det samme gør sig gældende i snerydningsbranchen! Alt for mange der hyrer de suverænt billigste i branchen til snerydningen ender nemlig med at stå med en lang næse og en masse ubehagelige ekstraregninger. Det skyldes, at de billigste leverandører af snerydning og saltning typisk giver dig en stor ekstraregning, når de løber tør for salt og skal indkøbe det til overpris. Eller også begynder de at smide grus, men det giver dig også en stor ekstraregning, når kloakkerne stopper!

Altid fast pris på snerydningen hos Snevagten. Vi er aldrig løbet tør for salt.

Altid fast pris på snerydningen hos Snevagten. Vi er aldrig løbet tør for salt.

Den slags oplever du ikke, når du gør forretninger med Snevagten! Vi har nemlig altid fast pris på snerydning og saltning – uanset hvad! Og hvis du tegner et snerydningsabonnement (link), før vinteren går i gang, kan du spare rigtig mange penge, hvis vinteren bliver hård! Det er imidlertid ikke noget problem, hvis du ikke har tegnet et abonnement: vi sidder klar ved telefonerne døgnet rundt og kan rykke ud i Odense med et øjebliks varsel – uanset tidspunkt på døgnet!

Hurtigt og effektivt arbejde døgnet rundt

Snerydningen og saltningen skal klares tidligt om morgenen, før du selv og dine medarbejdere møder på arbejder. Telefonerne gløder som regel hos os, når det begynder at sne, men vores faguddannede mandskab er udstyrede med de mest moderne og professionelle maskiner på markedet og kan altid løfte presset.

Ring til os på tlf. 38 71 17 00 og hør mere om Odenses bedste snerydning og saltning! Vi glæder os til at hjælpe dig!