Døgnservice
3871 1700

App

Har du brug for at få fat på snerydning med øjeblikkelig varsel? Før dine ansatte møder på arbejde næste morgen? Eller før dine kunder står foran butikken?

Så kan du i Google Play eller Apple Store med fordel downloade vores nye smarte app: “Kundeapp”! App’en gør det super nemt, hurtigt og bekvemmeligt at komme i kontakt med os – uanset om du er, erhvervskunde eller fra det offentlige.

Du kan bruge app’en på alle smartphones. Den er fuldstændig gratis og giver ideelle muligheder for hurtig kommunikation. Der er f. eks mulighed for at starte en chat med vores personale 24 timer i døgnet, og du kan henvende dig direkte til en bestemt kontaktperson i app’en ved at søge under “medarbejdere”.

 

Reklamation på få sekunder

Reklamation har heller aldrig været så nemt som med vores nye app – det kan klares i disse 3 nemme skridt:

  1. Åbn app’en
  2. Vælg “reklamation” i menuen
  3. Tag et billede og skriv en besked

Inden for 30 minutter bliver du kontaktet af en medarbejder der tager sig af din reklamation.

 

Spændende features og unikke fordele

Fra app’en har du desuden direkte adgang til vejdirektoratets vintertrafikside, hvor du kan indhente de nyeste opdateringer om vintertrafikken. I vores app er både oplysninger om vintervejret og vinterhjælp altså kun ét tryk væk – så slut med søvnløse nætter og lange telefonkøer, når du har brug for snerydning.

Vi er stadig i gang med at udvikle app’en som kommer til at byde på en række spændende tiltag i fremtiden. Bl.a. “månedens tilbud”, hvor brugere af appen modtager helt eksklusive tilbud. Det er en gratis investering at installere vores app, men den kan give et stort afkast – hvad venter du på?

Prisgaranti

Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler. Læs mere om vores prisgaranti her

Tilfredshedsgaranti

Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion. Læs mere om hvordan det foregår.

Vi har sneryddet og saltet hos:

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder

  • Snerydnings kunder